Καστοριά – Συνταγή: Κορμός Nutella

http://1.bp.blogspot.com/-fnlhH5Y8k6Y/VZveIQW7AHI/AAAAAAAAFzQ/J75ricuWmII/s1600/SAM_3853.JPG

Μια αγαπημένη γεύση των παιδικών μας χρόνων και των παιδιών μας πλέον συνδυάσαμε στη massassoura με την αξεπέραστη σοκολάτα και φτιάξαμε τον πιο φανταστικό κορμό ψυγείου που υπάρχει. Ικανοποιεί κάθε είδους λιγούρα και ξυπνά τόσες και τόσες αναμνήσεις.
Όμως δε θέλω να σας κρατήσω με την πολυλογία μου άλλο,απλά, απολαύστε τον:
Υλικά:
500γρ nutella ή άλλο άλειμμα φουντουκιού
400γρ σοκολάτα γάλακτος
1 συσκευασία μπισκότα πτι-μπερ (δεν θα χρειαστούν όλα)
2 κουτάλια μαργαρίνη soft
60γρ φουντούκια ψημένα
http://4.bp.blogspot.com/-J5r8UD_BNRo/VZvdfrSb21I/AAAAAAAAFyw/npQFoPL-juQ/s1600/SAM_3846.JPG
Οδηγίες:

Σε κατσαρολάκι ζεσταίνουμε ίσα να λιώσουν τη nutella, τη σοκολάτα και τη μαργαρίνη.

http://3.bp.blogspot.com/-ClHLH986GuU/VZvdg4SFiFI/AAAAAAAAFy4/UgBPS-IKjmU/s1600/SAM_3847.JPG

Εν τω μεταξύ, στρώνουμε διαφανή μεμβράνη σε μια μακρόστενη όρμα του κέικ και βάζουμε μια στρώση μπισκότα. Καλύπτουμε με μία στρώση από το μείγμα της nutella.

http://3.bp.blogspot.com/-ZsPI3Kzx4Bo/VZvdg39TM5I/AAAAAAAAFy8/4OiF2aqwx9I/s1600/SAM_3848.JPG

Φροντίζουμε η τελευταία στρώση να είναι κρέμα. Χοντροκόβουμε τα φουντούκια στο μούλτι, και πασπαλίζουμε μ’αυτά την επιφάνεια του γλυκού. Καλύπτουμε με τη διαφανή μεμβράνη και τοποθετούμε στο ψυγείο μερικές ώρες να κρυώσει και να σταθεροποιηθεί για να κόβεται εύκολα.

http://1.bp.blogspot.com/-ULUgF38peyo/VZveGpfJjiI/AAAAAAAAFzI/69JvY9kKFiE/s1600/SAM_3851.JPG

Κόβουμε φέτες και απολαμβάνουμε.

http://1.bp.blogspot.com/-fnlhH5Y8k6Y/VZveIQW7AHI/AAAAAAAAFzQ/J75ricuWmII/s1600/SAM_3853.JPG
Πανεύκολο το γλυκό μας φίλο μου,και εγγυημένο ότι δε θα μείνει ούτε ψιχουλάκι.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
shares