Καστοριά – Συνταγή: Μανιταρόπιτα της Ευαγγελίας (φωτογραφίες )

Πεντανόστιμη και εύκολη μανιταρόπιτα από την Ευαγγελία

Σωτάρω το κρεμμύδι (αφού το έχω ζεματίσει) με τα ψιλοκομμένα μανιτάρια.
Μετά προσθέτω τη σάλτσα.
Πιπέρι κόκκινο, διαφορά πιπέρια λίγο σκόνη σκόρδο και αλάτι.
Βάζω και λίγο νερό και το αφήνω να σιγοβράσει μέχρι να σωθεί το νερό.
Βάζεις και λίγο βεγκέτα.
Ζυμάρι
1 κιλό αλεύρι και μια κουταλιά αλάτι
Έτοιμο το ζυμάρι
Έβαλα 1.5 ποτήρι νερό χλιαρό.
Για να γίνει μια μαλακή ζύμη

 

 

Σχολιάστε

Η διευθυνση email σας ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθεί(ενημερωθείτε για την πολιτική ανάρτησης σχολίων στο fouit.gr απο εδώ) *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.