Καστοριά – Συνταγή: Μανιταρόπιτα της Ευαγγελίας (φωτογραφίες )

Πεντανόστιμη και εύκολη μανιταρόπιτα από την Ευαγγελία

Σωτάρω το κρεμμύδι (αφού το έχω ζεματίσει) με τα ψιλοκομμένα μανιτάρια.
Μετά προσθέτω τη σάλτσα.
Πιπέρι κόκκινο, διαφορά πιπέρια λίγο σκόνη σκόρδο και αλάτι.
Βάζω και λίγο νερό και το αφήνω να σιγοβράσει μέχρι να σωθεί το νερό.
Βάζεις και λίγο βεγκέτα.
Ζυμάρι
1 κιλό αλεύρι και μια κουταλιά αλάτι
Έτοιμο το ζυμάρι
Έβαλα 1.5 ποτήρι νερό χλιαρό.
Για να γίνει μια μαλακή ζύμη

 

 

κοινοποίηση

shares