Καστοριά

Συνάντηση Ζήση Τζηκαλάγια με Βασίλη Κικίλια (φωτο)

 Συνολική και πλήρη αναβάθμιση της λειτουργίας του Κέντρου Αποκατάστασης ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ.

Μετάβαση στο Υπουργείο Υγείας και συνάντηση με τον Υπουργό Βασίλη Κικίλια. Παρών και ο Γ.Γ Γιάννης Κωτσιόπουλος. Συζητήσαμε διεξοδικά τα θέματα των υγειονομικών δομών του νομού μας, με επικέντρωση στο Κέντρο Αποκατάστασης ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ.
Αποφασίσθηκε η γρήγορη αναζήτηση λύσεων που θα οδηγήσουν στην συνολική και πλήρη αναβάθμιση της λειτουργίας της πολύτιμης αυτής μονάδας Υγείας.
Όλα αυτά με τόλμη σύμφωνα με το πρόγραμμα και τις ιδεολογικές μας αρχές, σε συσχέτιση με τον τρόπο λειτουργίας των δύο Κέντρων Υγείας και του Νοσοκομείου της περιοχής μας.
Αθήνα 21/1/2020
Από το Γραφείο Τύπου

 

2 Comments

  1. Οι ψηλοί είναι για να ……εξυπηρετούν τους κοντούς όπου δεν φτάνουν…… Οι κοντοί είναι να φωτογραφίζονται πλάι στους ψηλούς και να ….. εμψυχώνονται ότι κάποτε θα……ψηλώσουν κι αυτοί ……

    Όλοι οι μεγάλοι άνδρες πάντως ήταν κοντοί ! από τον Μ.Αλέξανδρο ως τον Απόστολο Παύλο κι απ τον Σωκράτη ως τον Ναπολέοντα ……

    Ο δε Λαζόπουλος έβαλε μια Αλβανέσα να λέει : Η ψηλή γκυναίκα βρε είναι για τη παρέλαση και η κοντή για το….κρεβάτι……..

  2. Έρε Τζήκα με τις φωτογραφίες σου! Αμάν, φτάνει με τις φωτογραφίες σου πιά, ούτε μοντέλο του instagram δεν ανεβάζει τόσες φωτογραφίες. Εφιάλτες βλέπουμε με τις φωτογραφίες σου!

Back to top button