Καστοριά – Νέο βιβλίο: “Η πλάνη της προκατάληψης” του Αντώνη Ζιώγα

Η αστυνόμος Τζένη Καρλή καλείται να ηγηθεί των ερευνών, που αφορούν στην υπόθεση με τη στυγνή δολοφονία του αρχιμανδρίτη Χαράλαμπου. Ταυτόχρονα όμως έρχεται αντιμέτωπη με τα προσωπικά της φαντάσματα, που την εμποδίζουν να αφεθεί σε ένα έντονο ερωτικό πάθος με τον συνεργάτη της Αποστόλη.
Όταν ανακαλύπτουν το σταυρωμένο πτώμα του δεύτερου ιερέα, ένα νέο στοιχείο θα στρέψει την πορεία της έρευνας σε πιο βαθιά μονοπάτια, που ξεπερνούν τα όρια της διαστροφής. Οι μυστηριώδεις δολοφονίες θα φέρουν στο φως μια σειρά από οικονομικά κι ερωτικά σκάνδαλα ιερωμένων, που φύλαγαν πολύ καλά κρυμμένα κάτω από το καλυμμαύχι της απάτης και της υποκρισίας. Θεία καταδίκη ή σαδιστικό παιχνίδι κάποιου παρανοϊκού μυαλού η σταύρωσή τους;
Ένα τολμηρό criminal με κινηματογραφικό ρυθμό και κυρίαρχο στοιχείο την ανατροπή ως το τέλος.
Στιγμή δεν σκέφτηκε, ότι ο αρχιμανδρίτης μπορεί να έλειπε από το στούντιό του και να είχε ξεχάσει να κλειδώσει. Το σώμα του τον τράβηξε μηχανικά προς το πατάρι. Έφτασε στο κεφαλόσκαλο. Ήταν εκεί, όπως ο εσταυρωμένος, καρφωμένος χειροπόδαρα στην άσπρη κομψή ντουλάπα του, που τώρα είχε γίνει κατακόκκινη από το αίμα του νεκρού αρχιμανδρίτη.
Στοιχεία βιβλίου:
Σειρά: Γάτος (Ομάδα Modus Operandi)
Συγγραφέας: Αντώνης Ζιώγας
Σελίδες: 256 / Διαστάσεις: 12Χ16
Ημερ. έκδοσης: Δεκέμβριος 2019

Ο Καστοριανός συγγραφέας που έκανε ρεκόρ τη χρονιά που μας πέρασε! (φωτογραφίες)