Οι πιο λαχταριστές πατάτες που έχετε δοκιμάσει! Εγγυημένα! Ακόμα κι εγώ που δεν τις προτιμώ, είναι λίαν επιεικώς… καταπληκτικές! Και όσοι έφαγαν, τις αποτελείωσαν, και είχαν την ίδια γνώμη.
Χωρίς τύψεις, έχουν μόνο 2 κουτάλια ελαιόλαδο, και είναι γευστικότατες.
Οι τηγανιτές πατάτες της massassoura θα σας λύσουν τα χέρια και θα παίρνετε συγχαρητήρια.
Σας το υπόσχομαι! Δείτε πως γίνονται:
Υλικά:
1 κιλό πατάτες καθαρισμένες και κομμένες για τηγάνισμα
2 κουτάλια ελαιόλαδο
1 κουταλάκι αλάτι (ή κατά την προτίμησή σας)
1/4 κουταλάκι πιπέρι μαύρο
1/4 κουταλάκι ρίγανη
1/4 κουταλάκι σκόνη σκόρδου
2 κουτάλια τριμμένη γαλέτα
Χωρίς τύψεις, έχουν μόνο 2 κουτάλια ελαιόλαδο, και είναι γευστικότατες.
Οι τηγανιτές πατάτες της massassoura θα σας λύσουν τα χέρια και θα παίρνετε συγχαρητήρια.
Σας το υπόσχομαι! Δείτε πως γίνονται:
Υλικά:
1 κιλό πατάτες καθαρισμένες και κομμένες για τηγάνισμα
2 κουτάλια ελαιόλαδο
1 κουταλάκι αλάτι (ή κατά την προτίμησή σας)
1/4 κουταλάκι πιπέρι μαύρο
1/4 κουταλάκι ρίγανη
1/4 κουταλάκι σκόνη σκόρδου
2 κουτάλια τριμμένη γαλέτα
Οδηγίες:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 230ο C στις αντιστάσεις.
Αυτά είναι όλα τα υλικά μας!
Ξεπλένουμε και απλώνουμε τις πατάτες καλά στο ταψί. ρίχνουμε το λάδι.
Από πάνω πασπαλίζουμε όλα τα μπαχαρικά μαζί. Και την τριμμένη γαλέτα.
Ανακατεύουμε πολύ καλά, να καλυφθούν όλες οι πατάτες με τα μπαχαρικά, και τις απλώνουμε ώστε να είναι μία- μία στο ταψί, και όχι να απανωτίζουν μία την άλλη. Ψήνουμε για 15′. Βγάζουμε από τον φούρνο, ανακατεύουμε και ξαναβάζουμε.
Αφήνουμε στον φούρνο ώσπου να ροδίσουν. Χρειάζεται 20′- 25′.
Οπτικά, το αποτέλεσμα είναι αυτό. Γευστικά, αφήστε τον ουρανίσκο σας να το τραγουδήσει!
Εγγυημένα! ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!