ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Οι τυχεροί λαχνοί της λαχειοφόρου αγοράς του Α.Σ. Καστοριάς

Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Nautical Hall η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας παρουσία των τοπικών αρχών και πλήθος κόσμου.
Στην εκδήλωση βραβεύτηκε ο πρώην πρόεδρος του Α.Σ. Καστοριάς κος Ναούμ Δίτσιος για την  τεράστια προσφορά του και τις ανεπανάληπτες  επιτυχίες που γνώρισε ο Σύλλογος επί της προεδρίας του και δόθηκαν τα μετάλλια στους αθλητές Δαραβίγκα Δημήτριο και Τερσενίδη Χριστόφορο για την κατάκτηση της 3ης θέσης της περσινής ομάδας ανδρών στην Α2 Εθνική κατηγορία. Ακόμη τιμήθηκαν ο προπονητής κος Μάρας Γεώργιος και ο παλαίμαχος αθλητής κος Βούλτσιος Αναστάσιος για την προσφορά τους στο Σύλλογο του Α.Σ. Καστοριάς καθώς επίσης και οι αθλητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση:  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΓΚΛΙΑΓΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΔΑΜΙΑΝΟΥ ΑΝΕΣΤΗΣ, ΚΑΡΑΒΑΤΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΜΑΡΙΝΕΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, ΜΠΑΜΠΑΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ, ΠΑΠΑΜΟΣΧΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΤΖΗΜΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ και ΤΣΙΦΤΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ.
Τέλος βραβεύτηκαν οι τρεις αθλητές Βλάχου Μαρία, Νέστορας Αναστάσιος και Τσαχτσίρας Φίλιππος για τη συμμετοχή τους στα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων.
Το τυχερό φλουρί της Βασιλόπιτας κέρδισε ο αθλητής του Συλλόγου Παναγιωτίδης  Γιώργος και παρέλαβε το δώρο του που είναι από το κατάστημα Sport Center των κων Μάρα-Σταυρακούδη. Του ευχόμαστε υγεία, πρόοδο κι επιτυχίες!
Ακολούθησε η κλήρωση των δώρων της λαχειοφόρου αγοράς του συλλόγου και οι τυχεροί αριθμοί είναι οι παρακάτω:

Στην κοπή της βασιλόπιτας και τις βραβεύσεις του Α.Σ. Καστοριάς (φωτογραφίες)

 

 

Back to top button