Απειλεί με αποχώρηση από τη Ν.Δ. ο ευρωβουλευτής της Θοδωρής Ζαγοράκης

Ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Θοδωρής Ζαγοράκης σχολίασε στα κοινωνικά δίκτυα την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ την οποία χαρακτήρισε “εξοργιστική” και απείλησε με αποχώρηση του από τη Ν.Δ.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης ενημέρωσε τα στελέχη της ΝΔ όπως αναφέρει το inpaok.com, πως αποχωρεί από το κόμμα και ότι θα μείνει στην Ευρωβουλή ως ανεξάρτητος σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον πόλεμο σε βάρος του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη!

Πριν από λίγα λεπτά ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ. σχολίασε και στα κοινωνικά δίκτυα την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού την οποία χαρακτήρισε «εξοργιστική».

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Η σημερινή εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι εξοργιστική, καταδικαστέα και πρωτοφανής στα αθλητικά χρονικά. Αποτελεί προϊόν σκοπιμοτήτων που εξυπηρετούν συγκεκριμένες ΠΑΕ και αδικούν κατάφωρα τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το πόρισμα της Επιτροπής είναι νομικά αβάσιμο. Δυστυχώς και η ίδια η σύνθεση της Επιτροπής εγείρει σοβαρά ηθικά ερωτήματα για την όλη διαδικασία.

Η κατάσταση που διαμορφώθηκε το τελευταίο διάστημα υποτιμά τη νοημοσύνη των Ελλήνων φιλάθλων και εξευτελίζει όσους υπηρετήσαμε το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επειδή δεν έχω μάθει στη ζωή μου να μασάω τα λόγια μου και να κρύβομαι, δηλώνω ευθαρσώς:

Το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως δικαιολογία. Υπαίτιοι για τη σημερινή κατάσταση που διαμορφώθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αυτοί που όρισαν την συγκεκριμένη Επιτροπή.

Το μείζον αυτή τη στιγμή είναι να σταματήσει άμεσα η συγκεκριμένη φαρσοκωμωδία. Εάν αυτό δεν γίνει, εάν ο ΠΑΟΚ δεν δικαιωθεί, εγώ δεν μπορώ να συνευρίσκομαι στην ίδια πολιτική στέγη με όλους αυτούς που βάλλουν καθ΄ υπόδειξη τρίτων εναντίον του ΠΑΟΚ και του ίδιου του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δεσμεύομαι ότι θα δώσω τον αγώνα μου με όλες τις δυνάμεις που έχω για την δικαίωση του ΠΑΟΚ, απ’ όπου και όπου χρειαστεί.

Θ. Ζαγοράκης

Κ.Ζέρβας: Πλήγμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την Θεσσαλονίκη

Επίσης ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας σχολιάζοντας την εισήγηση της Επιτροπής που υποβιβάζει τον ΠΑΟΚ τόνισε ότι αποτελεί πλήγμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά, τα όσα αναφέρει:

«Το πλήγμα δεν είναι μόνο κατά του ΠΑΟΚ.

Κατά της ομάδας που κατακτά τίτλους και πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια.

Κατά του ελληνικού ποδοσφαίρου που πασχίζει να βρει την χαμένη αξιοπιστία του.

Το πλήγμα είναι και κατά της πόλης που αρχίζει να νιώθει περηφάνια και αυτοπεποίθηση.

Η διαφορά σήμερα είναι ότι η οικογένεια του ΠΑΟΚ είναι δυνατή, η Θεσσαλονίκη μετράει επιτυχίες και το χαίρεται!

Εύχομαι οι όποιες σκέψεις και μεθοδεύσεις που θα επιχειρήσουν να πλήξουν τον ΠΑΟΚ, αλλά και κάθε ομάδα της πόλης μου, να ακυρωθούν χωρίς δεύτερη σκέψη.

Οι τίτλοι κερδίζονται στο γήπεδο με αγωνιστική υπεροχή και αξία».

inpaok.com

1 σχόλιο

  1. Ε ΟΧΙ, θα χάσουμε αυτό τον γίγαντα της διανόησης και της πολιτικής ;

shares