Καστοριά

Η Κατερίνα Σπύρου διαψεύδει συκοφαντίες εις βάρος της

Θα συνεχίσουμε το έργο μας με ανιδιοτέλεια και σεβασμό, ώστε να γίνεται σωστά η διοίκηση και η διαχείριση της Δημόσιας Περιουσίας του Δήμου

Με το παρόν δελτίο τύπου διαψεύδω κατηγορηματικά τις συκοφαντίες του δημοσιογράφου Αντώνη Παραρά προς το πρόσωπό μου, σύμφωνα με τις οποίες κατήγγειλα τις Διοικήσεις του κ. Χατζησυμεωνίδη και του κ. Αγγελή.
Σαφώς και κατά την ψήφιση του προϋπολογισμού του Δήμου αναφέρθηκα στα Νομικά Πρόσωπα, τα οποία εμφανίζουν χρέη που οφείλονται σε κακοδιαχείριση προηγούμενων ετών. Άλλωστε υπάρχουν και πορίσματα ορκωτών λογιστών που το πιστοποιούν.
Παρά ταύτα, όσο βρισκόμαστε σε διαδικασία ελέγχου, αναζητήσεις στοιχείων και αποδείξεων, αναλύοντας αρκετά έτη πίσω, ώστε να διαλευκανθεί η υπόθεση και να μπορέσουν να εξυγιανθούν τα Νομικά Πρόσωπα, είναι το λιγότερο απαράδεκτο να καταγγέλλουμε ονόματα. Άλλωστε η ομιλία μου υπάρχει σε βίντεο στη σελίδα του κ. Παραρά (alphafm),  που αποδεικνύει τα όσα «κατήγγειλα».
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή του κ. Παραρά για ακόμα μια φορά για το σοβαρότατο ατόπημά του, το οποίο μπορεί και να του δημιουργήσει προβλήματα με την δικαιοσύνη.
Συνδημότες και συνδημότισσές μου, σας υπόσχομαι πως, τόσο η ίδια όσο και η ομάδα μου, την οποία αναδείξατε με την ψήφο σας επιλέγοντάς την να σας αντιπροσωπεύσει ως μείζον αντιπολίτευση στην Διοίκηση του Δήμου Καστοριάς, θα συνεχίσουμε το έργο μας με ανιδιοτέλεια και σεβασμό, ώστε να γίνεται σωστά η διοίκηση και η διαχείριση της Δημόσιας Περιουσίας του Δήμου, η οποία ανήκει σε όλους μας.
Με τιμή
Η επικεφαλής της παράταξης
«Ενέργεια για τον Δήμο Καστοριάς»
Σπύρου Κατερίνα

 

 

 

 

 

 

 

One Comment

  1. Κακοδιαχειρηση; Ποιοι ακριβως ευθυνονται ; Μετα το περας των ελεγχων θα υπαρξει επεμβαση της Δικαιοσυνης ; Ή παλι θα πεσουν στη ληθη του χρονου ;

Back to top button