Ζήσης Τζηκαλάγιας: Συγχαρητήρια στην ΟΝΝΕΔ και τον Χαρίλαο Ράπη

Σήμερα η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Καστοριάς ανοίγει μία καινούργια σελίδα. Ελπίζω να είναι αντάξια του λαμπρού παρελθόντος της, των αγώνων για την προάσπιση και την προαγωγή των αξιών του φιλελευθερισμού, δηλαδή της αγάπης της πατρίδας,του έθνους, της δημοκρατίας, της ελευθερίας και της ανοικτής οικονομίας.
Θέλω να συγχαρώ όλους όσους συμμετείχαν στην σημερινή εκλογική διαδικασία.Ο νέος πρόεδρος Χαρίλαος Ράπτης είμαι βέβαιος πως θα γράψει ιστορία στην ποιοτική επανεκκίνηση του δυναμικότερου τμήματος της παράταξής μας, της νεολαίας μας.
Οι νέοι της Καστοριάς χρειάζονται μία δυνατή ΟΝΝΕΔ δίπλα τους, συμπαραστάτη στα προβλήματα και δρομοδείκτη της ορθολογικής πορείας στο αύριο.
Ως παλαιός ΟΝΝΕΔίτης από τα 17 μου, μέλος και στέλεχος της νεολαίας που ίδρυσε ο αείμνηστος Εθνάρχης Κων/νος Καραμανλής βροντοφωνάζω:
“ΟΝΝΕΔ-ΟΝΝΕΔ πρωτοπορία ΖΗΤΩ η Νέα Δημοκρατία”
Ζήσης Τζηκαλάγιας

 

 

 

 

2 σχόλια

  1. Εσύ τον χαβά σου… Εκχωρήθηκε εθνική κυριαρχία για τα επόμενα 100 χρόνια ….φορτώσαμε τη νεολαία με χρέη γενεών….. η Καστοριά έγινε μια ξεπεσμένη αρχόντισσα…………….τα μνημόνια δίνουν και παίρνουν….. και άλλα πολλά…… και εσύ φωνάζεις ζήτω η Νέα Δημοκρατία και ο νεοφιλελευθερισμός με δημόσιο χρήμα…..η πολιτική επιστήμη σηκώνει τα χέρια…..

  2. “Ο κόσμος καίγεται!” …..

shares