ΕλλάδαΚόσμος

«No Time To Die»: Αναβάλλεται η έξοδος της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ λόγω κοροναϊού

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ελληνικής εταιρείας διανομής Tulip Entertainment, η έξοδος της νέας περιπέτειας του Τζέιμς Μποντ αναβάλλεται για τον ερχόμενο Νοέμβριο εξαιτίας της εξάπλωσης του κοροναϊού που πλήττει σοβαρά την κινηματογραφική βιομηχανία

Ο 007 αρνείται να πέσει θύμα του κοροναϊού και ξέρει να φυλάγεται: «H MGM, η Universal και οι παραγωγοί του Bond, Michael G Wilson and Barbara Broccoli, ανακοίνωσαν σήμερα πως μετά από προσεκτική εξέταση και διεξοδική αξιολόγηση της κινηματογραφικής αγοράς, η έξοδος της ταινίας No Time To Die θα αναβληθεί μέχρι το Νοέμβριο του 2020. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στην Αγγλία στις 12/11/20 και στην Αμερική στις 25/11/20. Στην Ελλάδα η ταινία No Time To Die θα βγει στις 12 Νοεμβρίου 2020».

Η παραπάνω επίσημη ανακοίνωση είναι της Tulip Entertainment που έχει τα δικαιώματα διανομής της ταινίας στη χώρα μας.

Η πολύπαθη παραγωγή του No Time To Die, που γυρίστηκε το 2019 και είχε προγραμματισμένη ημερομηνία εξόδου σε όλο τον κόσμο στις αρχές Απριλίου του 2020, θα πρέπει να περάσει με επιτυχία από ακόμα ένα στάδιο δοκιμασίας έχοντας καθυστερήσει να υλοποιηθεί. Πρόσφατα μια ανοιχτή επιστολή των φαν της σειράς καλούσε τους παραγωγούς της ταινίας να καθυστερήσουν την προβολή του ενόψει της εξάπλωσης του ιού.

Η τελευταία ταινία του Ντάνιελ Κρεγκ ως Τζέιμς Μποντ γράφει τη δική της ιστορία…

 

 

 

 

Back to top button