Καστοριά

Το μήνυμα του νέου προέδρου της ΝΟΔΕ Καστοριάς Βασίλη Βελλίδη

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γραμματέα Οργανωτικού , Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου και Αναπληρωτή Γραμματέα Π.Ε. της Νέας Δημοκρατίας κ. Στυλιανό Κονταδάκη . Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. Καστοριάς για την Ομόφωνη στήριξη στο πρόσωπο μου .Ταυτόχρονα θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στον Γενικό Συντονιστή Οργανωτικού Δυτικής Μακεδονίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Στέργιο Αδάμ για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων .
Αποτελεί Μεγάλη τιμή η επιλογή του προσώπου μου να αναλάβω την Προεδρία της ΝΟ.Δ.Ε. Καστοριάς και να συνδράμω και εγώ από μια θέση ευθύνης στην Προσπάθεια που εδώ και χρόνια έχει ξεκινήσει Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργός της Χώρας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης .
Σε αυτήν την χρονική συγκυρία απαιτείται από όλους μας ,να δείξουμε την Δέουσα σοβαρότητα και υπευθυνότητα πρώτα και κύρια για τους συνανθρώπους μας και έπειτα για τους εαυτούς μας . Τα νέα δεδομένα που προέκυψαν εξαιτίας της Παγκόσμιας Πανδημίας του Κορωνοιού , μας επιβάλουν να είμαστε προσεκτικοί , να ακολουθούμε τις Οδηγίες όλων των Εμπλεκόμενων Φορέων που διαχειρίζονται την Κρίση, να δείξουμε έναν αυτοπεριορισμό και μια διαφορετική συμπεριφορά , και να τηρούμε απαρέγκλιτα όλα τα μέτρα που έχουν ληφθεί .
Πέραν όμως, όσων έχουμε να πράξουμε , εκείνο που θα δώσει θετική έκβαση στη μάχη που δίνουμε ως κοινωνία είναι η ομοψυχία, η αλληλεγγύη και η πίστη ότι θα τα καταφέρουμε γιατί Αξίζουμε Καλύτερα και Ενωμένοι Μπορούμε .

Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε Καστοριάς
Βελλίδης Χ. Βασίλειος

Back to top button