Καστοριά

Ζήσης Τζηκαλάγιας: Θα ξεπεράσουμε την επιδημία, αρκεί ο καθένας να κάνει το χρέος του (φωτο)

Σήμερα στο Πνευμονολογικό Ιατρείο,στο Νοσοκομείο Καστοριάς, διαπίστωσα πως οι γιατροί, οι νοσηλευτές και όλοι οι εργαζόμενοι προσφέρουν με ενθουσιασμό και αυταπάρνηση.
Το ηθικό τους υψηλό. Οι πολίτες τους ευγνωμονούν και η πολιτεία πρέπει να είναι περισσότερο δίπλα τους.Εμείς τα δημόσια πρόσωπα οφείλουμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή, δίνοντας το καλό παράδειγμα.
Ψηλά το κεφάλι,θα σταθούμε όρθιοι.

 

One Comment

  1. Και εσείς τον χαβά σας……..φωτ για τις ανάγκες της προβολής, για ένα αποδεκατισμένο Νοσοκομείο….με 60 εργαζόμενους σε καραντίνα….. με απογευματινά ιατρεία κλειστά με μια πόλη που θυμίζει ερημούπολη……. Μην κρύβετε την αλήθεια….κατέρρευσε η δημόσια υγεία του Νομού μας…..Άνθρακας οι εκκλήσεις μας να προσεχθεί η Καστοριά….. Πάρτε μέτρα στο +10………..Έκκληση για τους αφιχθέντες από το εξωτερικό, μετά την 26/2, να προστατέψουν την υγεία τους και την υγεία των συμπολιτών…..τους.
    Τα σέβη μου

    Υ/Γ Είναι στιγμή να αναδειχθούν οι παθογένειες του Νοσοκομείου Καστοριάς σε γιατρούς + νοσηλευτές +σε προσωπικό..+……. Παρουσιάστε την τραγική εικόνα του Νοσοκομείου……Δεν είναι λύση το ΑΧΕΠΑ……Οι προτάσεις που παρουσιάστηκαν “από τους διοικούντες την Καστοριά” είναι εκθέσεις ιδεών …..δεν συναντούν την μελανή πραγματικότητα…..

Back to top button