Καστοριά

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Νοσοκομείο Καστοριάς με το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ – Τι αποφασίστηκε

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο Καστοριάς παρουσία τριμελούς κλιμακίου του ΕΟΔΥ από τη Θεσσαλονίκη , του Βουλευτή Ν.Δ.Καστοριάς Ζήση Τζηκαλάγια, του Διοικητή του Νοσοκομείου Γρηγ. Χάτσιου και στελεχών του. Σύμφωνα με πληροφορίες του fonikastorias.gr αποφασίστηκαν τα εξής:

-Ο κατοίκον περιορισμός των ιατρών και νοσηλευτών του Νοσοκομείου που ήρθαν σε επαφή με τα κρούσματα από 14 ημέρες μειώνεται σε 7 οπότε και θα επιστρέψουν το Νοσοκομείο.

-΄Οσοι ασθενείς εκτός ύποπτου κρούσματος κορωναϊού επισκέπτονται για άλλους σοβαρούς λόγους υγείας το Νοσοκομείο , αφού εκτιμηθεί η κατάστασή τους και χρήζουν νοσηλείας , θα διακομίζονται σε πλησιέστερα Νοσοκομεία.

– Τέλος όσον αφορά την επι πλέον ιατρική στελέχωση του Νοσοκομείου θα γίνουν μετακινήσεις ιατρών από πλησιέστερα Νοσοκομεία , οι δε προσλήψεις ιατρικού προσωπικού που πρόκειται να γίνουν πανελλαδικά να έχουν προτεραιότητα το Νοσοκομείο Καστοριάς.

fonikastorias.gr

One Comment

  1. Ζητούν από εκατομμύρια κόσμου να μείνουν σε καραντίνα σπιτιού 14 ημερών, παραβιάζουν το πρωτόκολλο και καλούν τους γιατρούς και νοσηλευτές να επιστρέψουν στις 7 μέρες….. Παζάρια με τη δημόσια υγεία των ανθρώπων της Καστοριάς δεν θα ανεχθούμε……..άμεση παρέμβαση του ΕΟΔΥ……. και της Εισαγγελίας….. Οι Δήμαρχοι του Νομού μας, γνωρίζουν το δρόμο για την Εισαγγελία…… Αν δεν το πράξουν υπάρχουν και άλλες Εισαγγελίες……Έχουμε τον πρώτο νεκρό συμπολίτη μας από τη Δαμασκηνιά Βοΐου (Κοζάνη), έχουμε μπροστά μας την αρχή μιας πανδημίας…….. και οι καιροσκόποι κάνουν τα πρώτα βήματα ρευστοποίησης του πόνου….. Η δημόσια υγεία είναι αδιαπραγμάτευτο αγαθό……….

Back to top button