Θετική η Φαίη Σκορδά στον κοροναϊό – Το ανακοίνωσε στο instagram

Θετική στον κοροναϊό διαγνώστηκε η Φαίη Σκορδά όπως ανακοίνωσε μέσα από ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Instagram πριν λίγη ώρα. «Αγαπημένοι μου, πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκα πως είμαι θετική στον κορονοϊό» έγραψε η παρουσιάστρια συνεχίζοντας «Μετά από πληροφορίες ότια άτομα από το περιβάλλον μου είχαν έρθει σε επαφή με ασθενείς αποφάσισα να κάνω την εξέταση τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου. Τα παιδιά είναι αρνητικά, αλλά εγώ είμαι θετική». Οφείλω να το μοιραστώ δημόσια, όπως πρέπει να κάνουμε όλοι».

Η παρουσιάστρια δεν έχει μέχρι στιγμής συμπτώματα. «Προς το παρόν είμαι εντελώς ασυμπτωματική. Παραμένω σπίτι, υπακούοντας στις οδηγίες των ειδικών. Εύχομαι περαστικά στους νοσούντες και υγεία για όλους! Με πίστη και αισιοδοξία θα το ξεπεράσουμε και αυτό» καταλήγει.

Η Φαίη Σκορδά μπαίνει σε καραντίνα τουλάχιστον 14 ημερών καθώς αυτό προβλέπει το πρωτόκολο του παγκόσμιου οργανισμού υγείας. Σε επικοινωνία που είχε πριν λίγη ώρα το ethnos.gr με υψηλόβαθμες πηγές του ΑΝΤ1 επιβεβαιώθηκε πως η εκπομπή προς το παρόν σταματάει. Συγκεκριμένα το «Πρωινό» θα λείψει από τις οθόνες μας τουλάχιστον για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Συνεργάτες και συντελεστές της εκπομπής θα εξεταστούν και αυτοί προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είναι θετικοί στον ιό, ενώ είναι αυτονόητο πως θα γίνει απολύμανση στο πλατό από το οποίο βγαίνει η καθημερινή πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Αγαπημένοι μου, πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκα ότι είμαι θετική στον κορονοϊό. Μετά από πληροφορίες ότι άτομα από το περιβάλλον μου είχαν έρθει σε επαφή με ασθενείς,αποφάσισα,να κάνω την εξέταση τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου.Τα παιδιά είναι αρνητικά, αλλά εγώ είμαι θετική. Οφείλω να το μοιραστώ δημόσια, όπως πρέπει να κάνουμε όλοι. Προς το παρόν είμαι εντελώς ασυμπτωματική. Παραμένω στο σπίτι, υπακούοντας στις οδηγίες των ειδικών. Εύχομαι περαστικά στους νοσούντες και υγεία για όλους ! Με πίστη και αισιοδοξία θα το ξεπεράσουμε και αυτό. #μένουμε_σπίτι

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda) στις


ethnos.gr