Καστοριά

Φαρμακοποιοί: Οφείλουμε σεβασμό στους αφανείς στυλοβάτες της υγείας όλων μας (φωτο)

Της Θεοδώρας Κωτσοπούλου

Σίγουρα είναι πολλοί αυτοί που αγωνίζονται σε ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές για την υγεία όλων μας, και ο λαός μας τους το αναγνωρίζει.

Παρομοίως όμως υπάρχουν και πολλοί άλλοι εργαζόμενοι στο χώρο της υγείας που παραμένουν οι αφανείς εργάτες της κοινωνίας. Είναι οι Φαρμακοποιοί του νομού μας, αυτοί οι επίμονοι στυλοβάτες της φροντίδας της υγείας μας που από την πρώτη στιγμή παραμένουν στις επάλξεις της μάχης ενάντια στον κορονοϊό

. Είναι οι άνθρωποι που εκτίθενται περισσότερο σε γνωστά ή άγνωστα κρούσματα, σε φορείς με συμπτώματα ή όχι, και γενικά σε όλους τους πολίτες που απλά θέλουν να προστατευτούν τώρα ή που λόγω κάποιας πάθησης έχουν ανάγκη τα καθημερινά τους φάρμακα.

Είναι οι συνάνθρωποι μας που παραμένουν στη πρώτη γραμμή της εξυπηρέτησης όλων των πολιτών και αφήνουν την ασφάλεια του σπιτιού τους για να εργαστούν στο φαρμακείο τους.

Όταν όλοι μας έχουμε την υποχρέωση του «Μένουμε Σπίτι», οι φαρμακοποιοί έχουν την υποχρέωση να παραμείνουν στα πόστα τους.

Είναι οι συνάνθρωποι μας που δίνουν καθημερινά το παρόν, ασκούν το λειτούργημα τους και οφείλουμε να τους φερόμαστε με σεβασμό και κατανόηση, σε μια κρίσιμή και πρωτόγνωρη για όλους περίοδο. Σας ευχαριστούμε και καλή δύναμη σας ευχόμαστε.

kastoria365.gr

 

 

Back to top button