Καστοριά

Το πρώτο εξιτήριο, για ύποπτο κρούσμα κοροναϊού, από το Νοσοκομείο μας!

Μετά από έγκυρες πληροφορίες μας, είμαστε σήμερα σε θέση να ανακοινώσουμε και μια ευχάριστη είδηση, από το Νοσοκομείο Καστοριάς.
46χρονος συμπολίτης μας, ο οποίος νοσηλεύονταν για κάποιες μέρες στην ειδικά διαμορφωμένη, για ύποπτα κρούσματα κορωναϊού, Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου μας, αντιμετωπίστηκε ως ύποπτο κρούσμα και μετά από κατάλληλη θεραπεία που ακολουθήθηκε σε συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ και λοιμωξιολόγους των νοσοκομείων αναφοράς της Θεσ/νίκης, πήρε χθες εξιτήριο από το Νοσοκομείο και βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό, απομονωμένος από το οικείο περιβάλλον του και υπό στενή  παρακολούθηση των ιατρών του Νοσοκομείου μας, αναμένοντας το αποτέλεσμα του τρίτου δείγματος (τα δύο πρώτα βγήκαν αρνητικά) που ελήφθη και εστάλη για εξέταση.
Είναι το πρώτο εξιτήριο νοσηλευόμενου, ως ύποπτο κρούσμα, που δίνεται από το Νοσοκομείο Καστοριάς και αποτελεί μια ενθαρρυντική εξέλιξη.
Παράλληλα, όπως πληροφορούμαστε, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από το Κέντρο Υγείας Καστοριάς (ΙΚΑ), προσφέρει πλέον τις υπηρεσίες του στο Νοσοκομείο μας.

fonikastorias.gr

One Comment

  1. Δυστυχώς με αυτά τα αρνητικά τεστ έχει παραγίνει το κακό. ( μήπως τα έχουμε προμηθευτεί από την Τουρκία? ) . Όταν ένα τεστ βγαίνει αρνητικό και μετά από 3 μέρες έχεις τα αποτελέσματα αυτό δημιουργεί εφησυχασμό στο υγειονομικό σύστημα με αποτέλεσμα να μολύνονται πολύ περισσότεροι. Τι δεν έχουμε καταλάβει ? Τα αποτελέσματα πρέπει να βγαίνουν αμέσως και ειδικά στην Καστοριά . Πρέπει να γίνουμε Μπέργκαμο για να ξυπνήσουν στην Αθήνα ?

Back to top button