ΑγροτικάΚαστοριά

Τζηκαλάγιας: Έχω πληροφορίες ότι ο Πρωθυπουργός μπορεί να πάρει διαφορετική απόφαση για την Καστοριά

Στο δελτίο ειδήσεων του WEST και τον Δημήτρη Βακρατσά μίλησε σήμερα ο Ζήσης Τζηκαλάγιας, ενημερώνοντας για την κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο και τα κρούσματα του κοροναϊού . Ανέφερε μάλιστα ότι έχει πληροφόρηση ότι ο πρωθυπουργός ίσως λάβει κάποια διαφορετική απόφαση για τον Νομό Καστοριάς, ενώ εξέφρασε και  τους προβληματισμούς των κτηνοτρόφων για τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν σε ενδεχόμενη κήρυξη καραντίνας στην πόλη μας.

6 Comments

  1. “Oτι έχει πληροφόρηση ότι ο πρωθυπουργός ίσως λάβει κάποια διαφορετική απόφαση για τον Νομό Καστοριάς”,……..την κραυγή αγωνίας την αντιμετωπίζετε με το ίσως……Ένας Νομός σε αγωνία θανάτου και ο πολιτευτής στο ίσως……..Η ιστορία έχει να αποτυπώσει πολλές μελανές στιγμές για τα πεπραγμένα του Νομού μας…….Η κοινωνία της Καστοριάς είναι μικρή και όλοι γνωρίζονται με τα μικρά του, με τα έργα και τις πράξεις τους……
    Τα σέβη μου…..

  2. O Αρχιμήδης για να διαπιστώσει την εκτόπιση του σώματος του μπήκε σε μια μπανιέρα γεμάτη με νερό. Και όταν διαπίστωσε την εκτόπιση του σώματος έτρεχε γυμνός στους δρόμους και φώναζε ( εβρηκα εβρηκα ). Εσείς ΑΛΚΙΣ ΚΟΥΚΟΥΦΗΚΑΣ και μερική άλλοι εφ όσων τα ξέρεται όλα και ο νους σας κατεβάζει γιατί δεν εμπλέκεστε στα κοινά της πόλης ώστε να λύσετε πολλά από τα προβλήματα που σχολιάζετε κάθε μέρα και να εξακριβώσετε και εσείς τι εκτόπιση έχετε στην μπανιέρα της κοινωνίας. Σας έχουμε βαρεθεί ρε αδελφέ κάθε μέρα να σχολιάζετε. Δεν έχετε καμιά άλλη δαυλιά να κάνετε?

  3. Όταν βάζει κανείς κάθε μέρα , κάθε μέρα άχυρο στο παχνί των προβάτων , έρχεται κάποια μέρα , που τα πρόβατα επειδή το έχουν βαρεθεί δεν το τρώνε ,αλλά το σκορπάν στο δάπεδο και προτιμούν να το τσαλαπατήσουν παρά να το φάνε .

    Συμπέρασμα ; Ακόμη και τα ζώα , στα οποία η φύση λειτουργεί ακέραια , όταν βαρεθούν κάτι δεν το προσλαμβάνουν ( δεν το ……διαβάζουν ) και το προσπερνάν τσαλαπατώντας το .

    Τώρα , αν κάποιος ενώ έχει βαρεθεί κάτι ( το…….άχυρο ! ) , και παρ’ όλη τη βαρεμάρα του , εξακολουθεί να προσέχει αυτό που ΒΑΡΕΘΗΚΕ.( εξακολουθεί να τρώει…..άχυρο !….) και δεν το αγνοεί και δεν το προσπερνά αδιάφορα , τότε , ίσως θα πρέπει να ελέγξει προσεχτικά τις φυσιολογικές του λειτουργίες ……….

  4. Για να γνωρίζεις τόσο καλά την ψυχολογία τον προβάτων σημαίνει ότι υπήρξες τσομπάνος .Κατά συνέπεια απαξιω να ασχοληθώ άλλο μαζί σου

  5. Kαλά ; Δεν πίνεις γάλα , δεν τρως τυρί εσύ , δεν θα φας αρνάκι και κοκορέτσι το Πάσχα ; ποιος τα παράγει αυτά ; Ο τσομπάνος δεν τα παράγει ;

    Απαξιείς τον τσομπάνο ; απαξιείς τα προϊόντα του ; απαξιείς αυτό που τρως ; απαξιείς την τροφή σου ; Αυτό σημαίνει ότι απαξιείς τον ίδιο τον εαυτό σου !!
    Μήπως στ’ αλήθεια πρέπει να ελέγξεις τις φυσιολογικές σου λειτουργίες ;

    Αλλά μέχρι να φτάσεις στην ……. Αρχιμηδηκή ……ενδοσκόπηση , μη σκας ! Ο τσομπάνος θα φυλάει τα πρόβατα ! Για την πάρτι σου , για σένα ρε και τους ομοίους σου ο τσομπάνος φυλάει τα πρόβατα !………

Back to top button