Καστοριά

Μπάχαλο στην ενημέρωση για τον ακριβή επιβεβαιωμένο αριθμό θετικών κρουσμάτων στον Νομό μας

Ένα μπάχαλο δυστυχώς επικρατεί στην ενημέρωση από τους τοπικούς μας φορείς καθώς κι από μέσα ενημέρωσης, τοπικά αλλά και πανελλήνια, για τον ακριβή αριθμό των επιβεβαιωμένων θετικών στον κορωναϊό κρουσμάτων στην Καστοριά.
Σήμερα, σε πανελλήνιας εμβέλειας Μέσα Ενημέρωσης ακούσαμε, τον μεν Βουλευτή Καστοριάς Ζήση Τζηκαλάγια να δηλώνει στο «OPEN BEYOND» ότι τα επιβεβαιωμένα θετικά στον κορωναϊό κρούσματα στον Νομό μας, είναι 28 με 30 περίπου (!), η έτερη Βουλευτής Καστοριάς Ολυμπία Τελιγιορίδου να δηλώνει στο «Kontra Channel», ότι τα επιβεβαιωμένα θετικά στον κορωναϊό κρούσματα στον Νομό μας, ανέρχονται στο 30 και ο Αντιπεριφερεάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος να δηλώνει στο «Κοινωνία Ώρα MEGA», ότι τα επιβεβαιωμένα θετικά στον κορωναϊό κρούσματα στον Νομό μας, είναι 34.
Θα υπάρξει επιτέλους κάποιος, που θα ενημερώσει-νει, υπεύθυνα για τον ακριβή αριθμό των επιβεβαιωμένων θετικών κρουσμάτων στην Καστοριά, ώστε να σταματήσει επιτέλους αυτό το μπάχαλο που επικρατεί;
fonikastorias.gr

 

One Comment

  1. Ας πάει το ……..” βουνό στο Μωάμεθ ” , αφού ο ……Μωάμεθ απαξιεί το αξίωμα και τη θέση του : Τουλάχιστον τα τοπικά μας μέσα ενημέρωσης , ας ξεκινούν τη σχετική μας με τον ιό πληροφόρηση κάπως έτσι :

    Κατά την προσωπική μας επαφή με τον κ. Διευθυντή του Νοσοκομείου μας , μάθαμε ότι τα κρούσματα του coronavirus στο νομό μας είναι 28 ή 30 ή 34 κ.λπ .

    Θέλουμε να πιστεύουμε ότι , όταν ο δημοσιογράφος χτυπήσει την πόρτα του κ. Διευθυντή στο Νοσοκομείο μας , αυτός , ό’τι κι αν επικαλεστεί θα την ανοίξει ! ……Δεν μπορεί !…….

    Βέβαια , αυτό προϋποθέτει και κάποιο ιδιαίτερο ρίσκο για τον δημοσιογράφο , μια και ο εχθρός είναι αόρατος και στο Νοσοκομείο γυροφέρνει πιο πολύ , παρά αλλού …….
    Ίσως έτσι το ” μπάχαλο ” στην ενημέρωση περιοριστεί δραστικά , δραστικότατα …….

Back to top button