Καστοριά

Ολυμπία Τελιγιορίδου: “Πρέπει να σοβαρευτούν και να στείλουν ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στο νοσοκομείο Καστοριάς – Χρειάζονται έκτακτα μέτρα τώρα” (βίντεο)

“Λυπούμαστε που υψώνουμε του τόνους για αυτό το πολύ σοβαρό θέμα. Θέλουμε να συνεργαστούμε και να συνεισφέρουμε, έχουμε όμως πλέον υποχρέωση να μιλήσουμε στους ανθρώπους της περιοχής μας. Το νοσοκομείο Καστοριάς λειτουργεί με τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του προσωπικού του, των αγροτικών γιατρών και των κέντρων υγείας. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, έχουν γεμίσει οι κλινικές, έχουν μετατραπεί σχεδόν όλες για τον COVID 19. Είναι ασύστολο ψέμα ότι έστειλαν γιατρούς. Η κατάσταση είναι τραγική, χρειάζονται έκτακτα μέτρα τώρα από την πολιτεία. Είπε μεταξύ άλλων στο kozani.tv η Ολυμπία Τελιγιορίδου Βουλευτής Καστοριάς ΣΥΡΙΖΑ:

 

One Comment

  1. Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο τις δύσκολες αυτές ώρες που ζούμε να γίνονται τέτοιου είδους αντιπολιτευτικά σχόλια από τον οποιονδήποτε. Πόσο μάλλον από την κ. Τελιγιορίδου που όπως η ίδια έχει τονίσει επανειλημμένως πρεσβεύει κάτι διαφορετικό.
    Κρίμα που για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται η παγιωμένη (δυστυχώς) πεποίθηση της πλειοψηφίας των πολιτών οτι η “καρέκλα” είναι εθιστική.

Back to top button