Καστοριάτελευταίες ειδήσεις

Γ. Κορεντσίδης: “Αν μπούμε σε καραντίνα θα πρέπει καθημερινά να πηγαίνουν φάρμακα και ψωμί σε 35.000 κόσμο, με 6 αυτοκίνητα και με 15 άτομα από το “Βοήθεια στο Σπίτι”. Αυτό είναι αδύνατο” (βίντεο)

Τους λόγους για τους οποίους απορρίπτει την πρόταση για κήρυξη σε έκτακτη ανάγκη – καραντίνα την Π.Ε. Καστοριάς (αλλά και κατά περιοχή/οικισμούς της Καστοριάς) διευκρίνισε, μιλώντας, στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Μακεδονίας, ο Δήμαρχος Καστοριάς Γ. Kορεντσίδης, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως: “Εγώ ως Δήμος Καστοριάς θα πρέπει καθημερινά σε 35.000 κόσμο να πηγαίνω τα φάρμακα και το ψωμί τους. Με 6 αυτοκίνητα “Βοήθεια στο Σπίτι” και με 15 άτομα (σ’ αυτό το πρόγραμμα). Δε γίνονται αυτά τα πράγματα. Την έκτακτη ανάγκη – καραντίνα εγώ την απορρίπτω”.

 

 

3 Comments

  1. Ακριβώς αυτό ακούγαμε κι από παλιούς έμπειρους όλον αυτόν τον καιρό που ακούμε τα περί καραντίνας της περιοχής μας: ότι η καραντίνα γεννά πολλές άλλες δυσκολίες. Άρα, έχει πολύ δίκιο ο Δήμαρχος Καστοριάς, τα επιχειρήματά του είναι πολύ σοβαρά και πρέπει να μας βάλουν σε σκέψη όλους!

    1. Δεν κατανοώ το σχόλιό σας!
      Ο κ. Κορεντσιδης δεν ήταν αυτός που εδώ και μέρες ζητούσε συνεχώς να μπει η Καστοριά σε καραντίνα;
      Και τώρα που κατάλαβε ότι όταν μπούμε σε καραντίνα ΑΥΤΟΣ θα πρέπει να τροφοδοτεί με φάρμακα και τρόφιμα τους δημότες, έκανε πίσω, με τη δικαιολογία ότι αυτό έπρεπε να γίνει μέρες πριν!!!
      Ζητούσε καραντίνα, χωρίς να ξέρει τις υποχρεώσεις ΤΟΥ!!!
      Τώρα που τις έμαθε, κάνει πίσω!!!
      Επιτέλους πρέπει να καταλάβουμε: ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ συμπολίτες μας, ας αφήσουμε τα likes και τι εμφανίσεις των 5 λεπτών δημοσιότητας. Κι ας αναλάβει κάθε ένας τις ευθύνες του.
      Φτάνει πια με το θεαθήναι στην Καστοριά και με τους υποστηρικτές τους.
      Πόσο άλλο θα πέσουμε στο δημόσιο λόγο μας;

  2. O κάθε άσχετος λέει και μια μπαρούφα για να εντυπωσιάσει και δυστυχώς αναπαράγεται από το διαδίκτυο. Ποια καραντίνα ρε ανόητοι; Ξέρετε τι σημαίνει καραντίνα; Τι είναι Δαμασκηνιά η Καστοριά ; Αιντε πηγαίνετε παραπέρα να κάνετε καμιά άλλη δουλειά! Άκου καραντίνα. Σε ένα κράτος ένα δήμο που δεν ξέρει τι του γίνεται και δεν έχει και τα μέσα ξαφνικά να απαγορεύσει όλες τις κινήσεις !Χωρίς τα μέσα χωρίς ανθρώπους χωρίς οργάνωση!Τι θα κάνει αυτός ο κόσμος;

Back to top button