Καστοριά

Ζ. Τζηκαλάγιας: Να ζητήσει ο Δήμος Καστοριάς αρωγή από τον αδελφοποιημένο Δήμο Χαϊνίνγκ της Κίνας (φωτο)

Ευχαριστώ τον φίλο Λευτέρη Ζυμπίδη που ανέσυρε την φωτογραφία από το 2000.
Είμαστε πάνω από τον ποταμό Γιανγκ Τσε (Κίτρινος Ποταμός), περιμένοντας να ζήσουμε το εκπληκτικό φυσικό φαινόμενο της αναστροφής της ροής του ποταμού κάθε 24 ώρες.
Είχαμε βρεθεί εκεί 14μελής αποστολή στα πλαίσια αδελφοποίησης του Δήμου Καστοριάς με τον Δήμο Χαϊνίνγκ της Κίνας με επικεφαλής τον τότε Αντιδήμαρχο κ. Τάκη Τσιόγκα.
Ζητώ από τον Δήμαρχο Καστοριάς κ. Γιάννη Κορεντσίδη να επικοινωνήσει με τον Δήμαρχο της αδελφοποιημένης πόλης και αφού εκθέσει την κατάσταση που ζούμε, να αναζητήσει πιθανή αρωγή.
Ζήσης Τζηκαλάγιας
 

 

 

3 Comments

  1. Ωραία φωτογραφία από τα νιάτα σας, αλλά πιστεύουμε ότι τώρα σε πιο ώριμη ηλικία είστε πιο όμορφος.

    Σίγουρα θα περάσατε πολύ ωραία και θα έμειναν αξέχαστες αναμνήσεις στην 14μελή αποστολή στο ταξίδι της στην Κίνα με όλα τα έξοδα πληρωμένα φαντάζομαι.

    Θυμάστε ποιοι συμμετείχαν σε αυτή την 14μελη αποστολή ;
    Ίσως κάποιος να κράτησε επαφή με τους κινέζους και να μπορεί να την δώσει στον τωρινό δήμαρχο για να επικοινωνήσει και να ζητήσει πιθανή αρωγή.

  2. Μετά το Δελτίο Τύπου για τη μη συμμετοχή σε κοψίματα πίτας, δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από την απόλυτα ευσυνείδητη στάση του κου Τζηκαλάγια.
    Συγχαρητήρια!!! Πάντα εύστοχος!!! Είστε ο ορισμός της αποτελεσματικότητας!!! Ευχόμαστε (ή καλύτερα δεν ευχόμαστε) να σας μοιάζει και ο κουμπάρος!

  3. Δεν θα ήταν προτιμότερο αντί του Δημάρχου Καστοριάς να απευθυνθείτε εσείς προσωπικά στον Δήμαρχο της αδελφοποιημένης πόλης; Εσείς ως μέλος της αποστολής που υποθέτω συμβάλλατε στην αδελφοποίηση των δύο πόλεων, αλλά και ως βουλευτής της Καστοριάς και επιπλέον ως γιατρός, δεν θα είχατε περισσότερο κύρος αν είσασταν επικεφαλής της πρωτοβουλίας;

Back to top button