ΚαστοριάΝεστόριοτελευταίες ειδήσεις

8ος θάνατος στην Καστοριά από τον θανατηφόρο ιό

Δεν έχουν  σταματημό τα θύματα του ιού στην περιοχή μας. Απεβίωσε από τον θανατηφόρο ιό η 91χρονη από τη Χρυσή που νοσηλεύονταν στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.
Είχε μεταφερθεί εκεί από το Νοσοκομείο των Γρεβενών, όπου είχε διαγνωστεί ότι ήταν φορέας το κοροναϊού.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γυναίκα από την Καστοριά το πρώτο κρούσμα στα Γρεβενά – Αρνητικοί όσοι είχαν έρθει σε επαφή με την Καστοριανή που γέννησε προ 10ημέρου

Η ημερήσια αναφορά για τον κοροναϊό στη Δυτική Μακεδονία – Δύο θάνατοι στην Καστοριά, 10 άτομα νοσηλεύονται

 

2 Comments

  1. Παρακαλώ το Fouit να αναρτήσει ένα αγιοκέρι για την 91 χρονη γιαγιά από την Χρύση με με το παρακάτω μήνυμα “Κάλο ταξίδι περήφανη γυναίκα της Πίνδου…..σε αποχαιρετά ένα επώνυμος Καστοριανός… ALKIS”

  2. Ό’τι θέλεις γράφεις , ό’τι θέλεις λες ! αφού είσαι ” επώνυμος Καστοριανός ” !!!

    Η μοντέρνα κατάκτηση της ………..μαρξιστικής ανάλυσης , κατόρθωσε το……ακατώρθοτο : Το ανώνυμο να το κάνει επώνυμο , την μη ύπαρξη σε ύπαρξη , τη μαύρη κουκούλα σε φωτοστέφανο διαύγειας και ……ευκρινούς ομορφιάς !……..

    Χαίρε ” επώνυμε ” …….ανώνυμε …….Οι συμπατριώτες σου καστοριανοί ,εισελθόντες και αυτοί στο σκοτεινό βασίλειο της ανυπαρξίας και ανωνυμίας σου , σε χαιρετούν ….κι αυτοί ….επώνυμοανώνυμα …… ” Χαίρε νύμφη ανύμφευτε ” : ποιος είπε ότι τα θαύματα γίνονται μόνο στη θρησκεία μας ; αυτά γίνονται και στον εγκέφαλο κάποιων ” επώνυμων καστοριανών “….

    Τι καλά θα ήταν , αν και ο coronavirus είχε την δική σου ανωνυμία και ανυπαρξία ( ή έστω και την ψευδονυμία και ψευδοανυπαρξία βρε αδερφέ ! ) , δεν θα μας βασάνιζε τώρα , γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε , μας βασανίζουν υπαρκτά και επώνυμα πράγματα !……..

Back to top button