Καστοριά – Συνταγή: Σοκολάτα βιεννουά με πραλίνα φουντουκιού

Σοκολάτα βιεννουά με πραλίνα φουντουκιού σε από τον Σεφ Βασίλη Καρανικόλα

20 λεπτά
Προετ. 10 λεπτά | Μαγείρεμα: 10 λεπτά | Μερίδες: 4 μερίδες

ΥΛΙΚΑ

200 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια
500 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες
250 γρ. νερό
20 γρ. κακάο
50 γρ. πραλίνα φουντουκιού
1 γρ. αλάτι

Για το σερβίρισμα

200 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά, χτυπημένη στο μίξερ σε σαντιγί

Δείτε την εκτέλεση και tips στο kitchenvillage.gr