Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Καστοριά – Συνταγή: Μπισκότα με τρεις σοκολάτες (φωτογραφίες)

https://1.bp.blogspot.com/-U3SarSsysJ8/XooPcm8fRQI/AAAAAAAAK3I/WU24dAYN-iU1oYs5yXcQHgWAiwHD-GYTQCLcBGAsYHQ/s1600/73291902_852066021892966_7300459189241905152_n.jpg

Φίλοι μου, σας παρουσιάζουμε τα μπισκότα μας. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, ούτε πολλή προσπάθεια.Θα γευτείτε τα ωραιότερα μπισκότα που έχετε φάει ποτέ. Μπορούν να καταναλωθούν από μικρούς και μεγάλους, για όλες τις ώρες, είναι χορταστικά, με υλικά που ξέρουμε και μας αρέσουν. Θα γίνουν τα αγαπημένα σας!
Ας δούμε πως γίνονται:
Υλικά:
2 1/2 κούπες νιφάδες βρώμης
2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
1 κουταλάκι σόδα μαγειρικής
1/2 κουταλάκι αλάτι
1 κούπα βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
1 κούπα ζάχαρη
1 κούπα καστανή ζάχαρη
2 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
2 βανίλιες
2 σοκολάτες κουβερτούρες σε κομμάτια (200γρ)
2 σοκολάτες γάλακτος σε κομμάτια (200γρ)
2 σοκολάτες λευκές σε κομμάτια (200γρ)
1/2 κούπα χοντροκομμένα καρύδια
https://1.bp.blogspot.com/-d7SziSlnUTA/XooQXmxvkkI/AAAAAAAAK3c/xTfgQGW7XXois1Dhavj_-VQtmWJ1vyitgCLcBGAsYHQ/s1600/1.jpg
Οδηγίες:

Αυτά είναι όλα τα υλικά μας. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190ο C. Στρώνουμε με λαδόκολλα ψησίματος το μεγάλο ταψί του φούρνου.
Χτυπάμε στη δυνατή ταχύτητα του μίξερ το βούτυρο να αφρατέψει. Προσθέτουμε τις ζάχαρες και συνεχίζουμε το χτύπημα ώσπου να ενσωματωθούν καλά.

https://1.bp.blogspot.com/-mQ79CH_IaxU/XooQXjYaObI/AAAAAAAAK3Y/gvoRB9heFQ8nRFZGmpAdbRRpneGHYpMXACLcBGAsYHQ/s1600/2.jpg https://1.bp.blogspot.com/-hdYaIDICdyw/XooQXoEATRI/AAAAAAAAK3U/knAZg4yk7MoUgaferGbeJf4kBFcn-oK4wCLcBGAsYHQ/s1600/3.jpg

Προσθέτουμε 1- 1 τα αυγά, και συνεχίζουμε το χτύπημα για 3′.

https://1.bp.blogspot.com/-rUWA8_lvJ_A/XooQYHFDD2I/AAAAAAAAK3g/EHTOaB0wf6QKwAr73xbdyAEis6bceBsmQCLcBGAsYHQ/s1600/4.jpg

Εν τω μεταξύ, στο μπλέντερ κάνουμε σκόνη τις νιφάδες βρώμης και ανακατεύουμε καλά με το αλεύρι, τη σόδα, τις βανίλιες, το αλάτι, το μπέικιν πάουντερ. Χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ στο ελάχιστο, και προσθέτουμε το μείγμα αλευριού κουταλιά- κουταλιά, ώσπου να ενσωματωθεί καλά.

https://1.bp.blogspot.com/-frvzQccI9a8/XooQYjKiYSI/AAAAAAAAK3k/vqUUiQ0O3BwxwIzO8YDeYlvkmY7V8d0igCLcBGAsYHQ/s1600/5.jpg

Με ξύλινη κουτάλα ή σπάτουλα ανακατεύουμε καλά στη ζύμη τις 3 σοκολάτες και τα καρύδια.

https://1.bp.blogspot.com/-cmuLdtR19wM/XooQZGJpU1I/AAAAAAAAK3o/KktRMN_NE5QjKgUiOjiROfzl4wQgFL0PACLcBGAsYHQ/s1600/6.jpg

Παίρνουμε κουταλιές ζύμης και τοποθετούμε πάνω στην λαδόκολλα. Αφήνουμε απόσταση μεταξύ τους επειδή απλώνουν.

https://1.bp.blogspot.com/-Yn2h_HdtBEo/XooQZvvSOlI/AAAAAAAAK3s/gzZMJdoy-BcbrTfWb2u-6timimegxtaKwCLcBGAsYHQ/s1600/7.jpg

Ψήνουμε για 10′ μόνο. Βγάζουμε και αφήνουμε να κρυώσουν στο ταψί.

Γίνονται περίπου 75 κομμάτια.
https://1.bp.blogspot.com/-OaEzNMALF94/XooQaP8i7CI/AAAAAAAAK3w/5DKRGYC7UpcNn1ere4aYU9z_dd9gWbCbgCLcBGAsYHQ/s1600/8.jpg

Απολαμβάνουμε κάθε στιγμή. Όταν κρυώσουν καλά, μπορούν να καταψυχθούν, και όταν τα βγάλουμε από την κατάψυξη θα είναι σαν φρέσκα. Αν προλάβουμε να το κάνουμε.

https://1.bp.blogspot.com/-4vedRVIvLUU/XooQaW2UU3I/AAAAAAAAK30/djZszXhAFxMpz7qLTrPBrw3_n2HPQ9tngCLcBGAsYHQ/s1600/9.jpg

ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΑΣ! ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ, ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΙΣ ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΜΑΣ.

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Μαρία Παπαϊωάννου

 masasoura.blogspot.com

 

 

 

Back to top button