Ας δούμε πως γίνονται:
Υλικά:
2 1/2 κούπες νιφάδες βρώμης
2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
1 κουταλάκι σόδα μαγειρικής
1/2 κουταλάκι αλάτι
1 κούπα βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
1 κούπα ζάχαρη
1 κούπα καστανή ζάχαρη
2 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
2 βανίλιες
2 σοκολάτες κουβερτούρες σε κομμάτια (200γρ)
2 σοκολάτες γάλακτος σε κομμάτια (200γρ)
2 σοκολάτες λευκές σε κομμάτια (200γρ)
1/2 κούπα χοντροκομμένα καρύδια
Οδηγίες:
Προσθέτουμε 1- 1 τα αυγά, και συνεχίζουμε το χτύπημα για 3′.
Εν τω μεταξύ, στο μπλέντερ κάνουμε σκόνη τις νιφάδες βρώμης και ανακατεύουμε καλά με το αλεύρι, τη σόδα, τις βανίλιες, το αλάτι, το μπέικιν πάουντερ. Χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ στο ελάχιστο, και προσθέτουμε το μείγμα αλευριού κουταλιά- κουταλιά, ώσπου να ενσωματωθεί καλά.
Με ξύλινη κουτάλα ή σπάτουλα ανακατεύουμε καλά στη ζύμη τις 3 σοκολάτες και τα καρύδια.
Παίρνουμε κουταλιές ζύμης και τοποθετούμε πάνω στην λαδόκολλα. Αφήνουμε απόσταση μεταξύ τους επειδή απλώνουν.
Ψήνουμε για 10′ μόνο. Βγάζουμε και αφήνουμε να κρυώσουν στο ταψί.
Απολαμβάνουμε κάθε στιγμή. Όταν κρυώσουν καλά, μπορούν να καταψυχθούν, και όταν τα βγάλουμε από την κατάψυξη θα είναι σαν φρέσκα. Αν προλάβουμε να το κάνουμε.
ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΑΣ! ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ, ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΙΣ ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΜΑΣ.