Καστοριά

«Σφραγίζονται» όλα τα κοιμητήρια στον Δήμο Καστοριάς ενόψει Μεγάλης Παρασκευής

«Σφραγίζονται» τα νεκροταφεία του Δήμου Καστοριάς, ενόψει Μεγάλης Παρασκευής και προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός των ανθρώπων που κατά παράδοση συρρέουν αυτές τις ημέρες στους χώρους ταφής.

Την ημέρα της Μεγάλης Παρασκευής, από το πρωί έως αργά το απόγευμα που βγαίνει ο Επιτάφιος, όλοι οι πιστοί επισκέπτονται το χώρο ταφής των νεκρών τους, έχοντας ως αποτέλεσμα την ανησυχία της κυβέρνησης, για την εξάπλωση του κορονοϊού σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού.
Ζητήθηκε από τους Δημάρχους να κλείσουν τα νεκροταφεία τη μεγάλη εβδομάδα, ενώ ως λύση προβάλλεται η επιστράτευση της αστυνομίας, προκειμένου να εμποδίζεται όποιος επιχειρήσει να εισέλθει σε αυτά και να αφήσει λουλούδια στα μνήματα των συγγενών του.
Ο Δήμος Καστοριάς προέβη στις ανάλογες ενέργειες και ενημέρωσε όλους τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων και δημοτικών διαμερισμάτων να σφραγίσουν τα κοιμητήρια των περιοχών τους, για την προστασία των κατοίκων.

4 Comments

  1. Τι εξυπνάδες είναι αυτές που γράφετε! Ο συγχρωτισμός είναι ο κίνδυνος, αυτός πρέπει να αποφευχθεί. Όσο για τις ψήφους που χάνουν, αν μας άφηναν να πεθάνουμε, τότε θα τις έχαναν σίγουρα., τώρα παίζεται το θέμα.

Back to top button