Καστοριά

Δημήτρης Σαββόπουλος: «Τα μέτρα πέτυχαν – Φοβηθήκαμε μη δούμε εικόνες Ιταλίας – Χρειάζεται ειδική μέριμνα για την περιοχή μας η οποία έχει πληγεί οικονομικά» (βίντεο)

«Αυτό που ζήσαμε ήταν κάτι πρωτόγνωρο», λέει ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, Δημήτρης Σαββόπουλος, λίγες ημέρες μετά τη λήξη της καραντίνας στη Δ.Ε. Μεσοποταμίας.

Συνέντευξή στον στο e-ptolemeos.gr,

Ο κ. Σαββόπουλος αναφέρεται στα μεγάλα προβλήματα που προέκυψαν στην καθημερινότητα των πολιτών, αλλά και των επαγγελματιών της περιοχής, ειδικά με την παράταση επιβολής της έκτακτης ανάγκης, σημειώνει όμως παράλληλα ότι να νούμερα λένε την αλήθεια μιας και η περιοχή έχει μηδενίσει τα θετικά κρούσματα.

Στο Νοσοκομείο αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται μόνο ένα θετικό κρούσμα, ενώ από αύριο θα υπάρξουν εξιτήρια, με τις κλινικές να επιστρέφουν σιγά- σιγά στην κανονική λειτουργία τους.

«Φοβηθήκαμε μήπως ζήσουμε εικόνες Ιταλίας και φωνάζαμε για επιβολή μέτρων από πολύ νωρίς, ευτυχώς πλέον είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Δημήτρης Σαββόπουλος, αναφέρεται και στην επόμενη μέρα για την περιοχή καλώντας το κεντρικό κράτος να επιδείξει ειδική μέριμνα για την Καστοριά, «η οποία έχει πληγεί περισσότερο απ’ όλη την Ελλάδα», ενώ δεν κρύβει πως από κάποιους ένιωσε μια ρατσιστική συμπεριφορά απέναντι στην Καστοριά.

Τέλος, στέλνει μήνυμα στους συμπολίτες του για μη χαλάρωση των μέτρων αυτοπροστασίας τους και τους ευχαριστεί για την υπεύθυνη στάση και πειθαρχία που επέδειξαν.

Back to top button