Καστοριά

Κλιμάκιο στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. στην Καστοριά για τη Σχολή Αστυφυλάκων – Αυτοψία στην ΕΔΗΚΑ (φωτο)

Κλιμάκιο στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας -με επικεφαλής τον Προϊστάμενο Επιτελείου Αντιστράτηγο Αστέριο Μαντζιώκα και παρουσία του Προϊσταμένου του Κλάδου Διαχειριστικής- Τεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής/ Α.Ε.Α. της Διεύθυνσης Τεχνικής Υποστήριξης /Α.Ε.Α. Υποστράτηγου Σωτήριου Νικολακόπουλου- βρέθηκε σήμερα στην Καστοριά προκειμένου να διενεργήσει αυτοψία στο της ΕΔΗΚ κτίριο και τον περιβάλλοντα χώρο, που προορίζεται για τη στέγαση της Σχολής Αστυφυλάκων, και να εξετάσει όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες ώστε να προχωρήσει άμεσα το σχέδιο ανακατασκευής.
Το πρώην Εκθετήριο Γούνας (Ε.ΔΗ.ΚΑ.) στη επισκεφθήκαν μαζί με το κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ., ο περιφερειάρχης Γιώργος Αμανατίδης η Βουλευτής Μαρία Αντωνίου, ο αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Σαββόπουλος , ο δήμαρχος Γιάννης Κορεντσίδης, ο αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Τσανούσας, με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας Κωνσταντίνο Σπανούδη, τον Αστυνομικό Διευθυντή Καστοριάς Νικόλαο Έξαρχο, τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Καστοριάς Χαράλαμπο Καραταγλίδη, στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών της Αστυνομίας, της Π.Ε. Καστοριάς και της ΑΝΚΟ.
Στην σύσκεψη εργασίας που ακολούθησε για το συγκεκριμένο θέμα στην Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς, συζητήθηκε το σύνολο των ενεργειών που προβλέπονται ώστε το εν λόγω κτίριο να αποτελέσει την έδρα Σχολής Αστυφυλάκων.

Ζ. Τζηκαλάγιας: Συγχαίρω τον Θωμά Αναστασίου – Δικαιώνεται ο Πρωθυπουργός που έφερε στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην παράταξή μας

Back to top button