Καστοριά

Ζ. Τζηκαλάγιας: Συγχαίρω τον Θωμά Αναστασίου – Δικαιώνεται ο Πρωθυπουργός που έφερε στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην παράταξή μας

Οι όψιμοι “σφουγγοκολάριοι” της σημερινής τοπικής κομματικής εξουσίας ας ελαττώσουν τις υποκλίσεις, τους διθυράμβους και τις “καθ’ υπαγόρευσιν” δηλώσεις

Η Καστοριά αργοπεθαίνει. Καθίσταται επιτακτική η ανάγκη δρομολόγησης λύσεων ΑΜΕΣΟΥ προσδοκωμένου αποτελέσματος. Μία τέτοια περίπτωση αποτελεί η ίδρυση και λειτουργία Σχολής Αστυφυλάκων στην πόλη μας.
Παρακολουθώ στενά τα πολιτικά δρώμενα στον τόπο μας. Γιαυτό θέλω να συγχαρώ τον Δημοτικό Σύμβουλο Καστοριάς κ. Θωμά Αναστασίου για την ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ του να εισηγηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς την δημιουργία Σχολής Αστυφυλάκων. Η στενή του πολιτική σχέση με τον σημερινό Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη παίζει τον βασικό και καταλυτικό ρόλο στην υλοποίηση της πρότασης (π. Γραμματέας Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Καστοριάς – π.Γραμματέας Κ.Ε ΠΑΣΟΚ).
Προσδοκώ πως το εγκαταλελειμμένο και όπως ενημερώνομαι λεηλατημένο κτίριο της ΕΔΗΚΑ μπορεί με τις κατάλληλες παρεμβάσεις να αλλάξει χρήση.
Έτσι δικαιώνεται ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Ν.Δ κ. Κυριάκος Μητσοτάκης που μεγάλωσε την παράταξη, φέρνοντας τα υγιή πολιτικά στελέχη από το πάλαι ποτέ ισχυρό ΠΑΣΟΚ στην μεγάλη φιλελεύθερη και πατριωτική κεντροδεξιά παράταξή μας.
Ζ. Τζηκαλάγιας
ΥΓ. Οι όψιμοι “σφουγγοκολάριοι” της σημερινής τοπικής κομματικής εξουσίας ας ελαττώσουν τις υποκλίσεις, τους διθυράμβους και τις “καθ’υπαγόρευσιν” δηλώσεις, γιατί ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ανεπανόρθωτα διαστρεβλώνοντας συνειδητά την αλήθεια και τα πραγματικά γεγονότα.

Κλιμάκιο στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. στην Καστοριά για τη Σχολή Αστυφυλάκων – Αυτοψία στην ΕΔΗΚΑ (φωτο)

Ι. Σπυρίδης: “Ευχή μας η δημιουργία της Σχολής όσο το δυνατόν συντομότερα – Θα δώσει νέα πνοή στον τόπο” (συνέντευξη)

Χ Καραταγλίδης: “Το κτίριο της ΕΔΗΚΑ είναι κατάλληλο για τη ΣΧΟΛΗ – Θα χρειαστεί 150 άτομα προσωπικό” (συνέντευξη)

Back to top button