ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριάΝεστόριο

Τέλος στα τοπικά: Πρωταθλητής ο Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας – Με κλήρωση ο κυπελλούχος!

Οριστικά τέλος στα τοπικά πρωταθλήματα των Ενώσεων έβαλε η ΕΠΟ στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής σε μια πολύωρη και θυελλώδη συνεδρίαση.

Η εισήγηση της επιτροπής πρωταθλημάτων, η οποία πρότεινε οριστική διακοπή στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα έγινε αποδεκτή από την ΕΕ και έτσι αποφασίστηκε να να διακοπούν οριστικά όλες οι διοργανώσεις όλων των Ενώσεων και να επικυρωθούν οι βαθμολογίες ως είχαν κατά την ημερομηνία διακοπής τους. Οι κατατάξεις σε περιπτώσεις ισοβαθμιών, θα γίνουν σύμφωνα με τα κριτήρια του Κ.Α.Π.
Στην ΕΠΣ Καστοριάς, ο Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας ως πρωτοπόρος της Α’ κατηγορίας θα πάρει την άνοδο στην Γ’ Εθνική.
Πρωταθλήτρια είναι επίσης στην Β’ κατηγορία οι Ελπίδες Μεσ/μίας
Για τα Κύπελλα των Ενώσεων η Εκτελεστική επιτροπή αποφάσισε να ολοκληρωθούν με την διαδικασία την κλήρωσης για τούς υπολειπόμενους αγώνες, έως να προκύψει η κυπελλούχος. Δηλαδή μεταξύ Αστραπής Μεσοποταμίας και Μεγ. Αλέξ. Καλλιθέας.

 

 

One Comment

  1. ΝΤΡΟΠΗ!!!! ΝΤΡΟΠΗ!!!! ΝΤΡΟΠΗ!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΑΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ!!! ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗ 2η-3η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ 1η ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΠΤΟ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΡΕ ΕΠΟ. ΟΤΙ ΠΑΡΕΙΣ, ΕΝΑ ΕΥΡΩ….

Back to top button