ΑθλητικάΚαστοριά

Σε εξέλιξη οι εργασίες συντήρησης χορτοτάπητα στο ΔΑΚ Καστοριάς – Ξεκίνησαν οι εργασίες και της στατικής μελέτης

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες συντήρησης του χορτοτάπητα στο ΔΑΚ Καστοριάς. Όπως είναι γνωστό, τα τελευταία χρόνια ο αγωνιστικός χώρος, εξαιτίας της μη σωστής επίβλεψης, παρουσιάζει πολλά προβλήματα, αφού σε αρκετά σημεία έχουν δημιουργηθεί λακούβες, καθώς επίσης και το χόρτο δεν είναι στα καλύτερά του.

Με το φιλότιμο και αρκετή προσωπική δουλειά τα τελευταία χρόνια, κυρίως των παραγόντων του Μεγ. Αλέξανδρου Καλλιθέας,  το γήπεδο διατηρήθηκε σε μία καλή κατάσταση, ωστόσο, όμως γεγονός είναι, ότι η εγκατάλειψη συντήρησης που οφείλεται από έλλειψη μόνιμου υπαλλήλου του Δήμου, η εικόνα που παρουσιάζει είναι πάρα πολύ άσχημη και η λήψη άμεσων μέτρων ήταν κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη.

Έτσι, ο Δήμος Καστοριάς μετά από εθελοντική προσφορά της εταιρείας ΜΠΙΖΙΟΣ, η οποία πρόσφερε υλικά και χωματουργικές εργασίες και παράλληλα φύτευση νέου χόρτου σε διάφορα σημεία προχωράει στην ολική συντήρηση και βελτίωση του χορτοτάπητα.

Ο αγωνιστικός χώρος  θα παραμείνει κλειστός για αρκετό χρονικό διάστημα και με την κατάλληλη φροντίδα (πότισμα και κούρεμα), ευελπιστούμε τη νέα περίοδο να δούμε ένα εξαιρετικό χλοοτάπητα και γενικότερα με τα βελτιωτικά έργα θα αναβαθμιστεί ο αγωνιστικός χώρος.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα ξεκίνησαν από την ανάδοχο εταιρεία οι εργασίες της στατικής μελέτης των κερκίδων του ΔΑΚ, ένα χρόνιο πρόβλημα που θα πάρει επιτέλους τον δρόμο της υλοποίησης και της εξασφάλισης αδειοδότησης του ΔΑΚ Καστοριάς.

Back to top button