Καστοριά

Άγγελος Γεωργιάδης: “Οπλισμένοι με χαμόγελο και αισιοδοξία περιμένουμε τον κόσμο να έρθει να περάσει καλά, να διασκεδάσει” (ρεπορτάζ)

https://fonikastorias.gr/wp-content/uploads/2020/06/agelos-768x432.jpg

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Καστοριάς, Άγγελος Γεωργιάδης στο fonikastorias.gr

Με χαμόγελο και αισιοδοξία οι καταστηματάρχες της Καστοριάς περιμένουν τον κόσμο να βγει έξω, να διασκεδάσει και να περάσει καλά τώρα που θα φτιάξει ο καιρός

«Μας λείψατε». Τη φράση αυτή άκουγαν από τους πελάτες τους οι ιδιοκτήτες και το προσωπικό των καφέ και των εστιατορίων  της Καστοριάς στις 25 Μαΐου πρώτη μέρα επαναλειτουργίας των καταστημάτων  υγειονομικού ενδιαφέροντος είχαν κλείσει για περίπου  δυο μήνες σε όλη τη χώρα, λόγω των περιοριστικών μέτρων που είχαν ληφθεί για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού.

«Οι πελάτες μας, μας έλεγαν ότι τους λείψαμε. Και χαιρόμαστε γι’ αυτό. Κι εμάς μας έλειψαν οι πελάτες μας, η δουλειά μας, η καθημερινότητα μας. Η αλήθεια είναι ότι  ψυχολογικά ανεβήκαμε αυτές τις μέρες λειτουργώντας και πάλι τα καταστήματά μας», σημειώνει ο πρόεδρος του Συλλόγου Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Καστοριάς, Άγγελος  Γεωργιάδης.

Ωστόσο, στα καφέ και στα εστιατόρια της Καστοριάς, η κίνηση την πρώτη εβδομάδα δεν ήταν η αναμενόμενη αφού…

Η συνέχεια στο fonikastorias.gr

 

Back to top button