Καστοριάτελευταίες ειδήσεις

Τρεις εκπαιδευτικοί της Καστοριάς βραβεύτηκαν στα “Education Leader Awards 2020”

Βραβείο του Διακεκριμένου Εκπαιδευτικού 2020

Θερμά συγχαρητήρια στους/ στις εκπαιδευτικούς Αργυρώ Γεωργάκη, Γιώργο Τσιάντα και Αλεξάνδρα Μιχαλοπούλου του 5ου ΔΣ Καστοριάς, οι οποίοι έλαβαν έκαστος το Βραβείο του Διακεκριμένου Εκπαιδευτικού 2020, στο πλαίσιο των Education Leader Awards 2020, για τις καινοτόμες διδακτικές πρακτικές που εφαρμόζουν στις τάξεις τους και για το θετικό αντίκτυπο των πρακτικών αυτών στην εκπαιδευτική και ευρύτερη τοπική κοινότητα.
Άξιοι συνάδελφοι/ -ισσες, με άριστο επιστημονικό και παιδαγωγικό υπόβαθρο, με υψηλό αίσθημα παιδαγωγικής ευθύνης και εξαίρετο ήθος, πρωτοπορούν, συνεργάζονται, αναβαθμίζουν την εκπαιδευτική διαδικασία και παράγουν υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικό έργο! Η βράβευσή τους αποτελεί χαρά και περηφάνια για όλη την εκπαιδευτική κοινότητα της Καστοριάς και μας γεμίζει με αισιοδοξία για το μέλλον της εκπαίδευσης στα σχολεία του νομού μας!!
Πολλά θερμά συγχαρητήρια και ευχόμαστε το παράδειγμά σας να γίνει κίνητρο για όλους, όσοι πιστεύουν ότι το σχολείο οφείλει να συμβάλλει αποτελεσματικά στη διαμόρφωση της κοινωνία του μέλλοντος!!!
Έλενα Ζυγούρη
ΣΕΕ ΠΕ 70
ΠΕΚΕΣ Δυτ. Μακεδονίας

Back to top button