Καστοριά – Συνταγή: Φιδάκι ο Διαμαντής!

Πρωτότυπο εμφανισιακά ορεκτικό που θα ενθουσιάσει!

πό την Ελεάννα Βλαχοπούλου

ΥΛΙΚΑ
1 μεγαλη συσκευασια ψωμι του τοστ χωρις κορα
Τυρι γκουντα σε φετες
Γαλοπουλα καπνιστη σε φετες
1 συσκευασια μικρη τυρι κρεμα
1 ντοματα
Λιγες ελιες σε ροδελες
Λιγη καπαρη
λιγη κοκκινη πιπερια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Παιρνουμε ενα στρογγυλο κουπ πατ και απο μια φετα ψωμιου προσπαθουμε τα βγαλουμε 3 με 4 κυκλακια. Δεν πειραζει αν καποια δεν ειναι απολυτα στρογγυλα. Την ιδια διαδικασια κανουμε και με το τυρι και την γαλοπουλα. Παιρνουμε 2 κυκλακια ψωμιου, τα αλειφουμε με φιλαδελφια και αναμεσα τους βαζουμε μια φετα γαλοπουλα και μια φετα τυρι. Κάνουμε σαντουιτς μικρα. Παίρνουμε ενα ταψακι στρογγυλο μιας χρησης και προσπαθουμε να το καλυψουμε ολο με σαντουιτσακια ορθια. Τα ενωνουμε με οδοντογλυφιδες για να κανουμε κυκλικο σχημα. Επανω στην ντοματα βαζουμε ελιες για ματια, καπαρη για μυτη και κανουμε με κοκκινη πιπερια μια γλωσσα..
Σας προειδοποιώ, υπαρχει αρκετη απωλεια σε υλικα για να πετυχουμε τα κυκλακια.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ…

erasitexnies.blogspot.com