ΓούναΚαστοριά

Νοσοκομείο Καστοριάς: Ευχαριστήριο προς δωρητές

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Καστοριάς σε πρόσφατη συνεδρίαση του, προχώρησε στην τυπική διαδικασία αποδοχής του μεγάλου πλήθους δωρεών και εκφράζει τις εγκάρδιες ευχαριστίες στους φορείς, τις εταιρείες και τους ιδιώτες για την αυθόρμητη προσφορά τους.

Η ευγενική και κοινωνικά ευαίσθητη πράξη τους συνέβαλε ουσιαστικά στην αντιμετώπιση της δύσκολης κατάστασης που βιώσαμε όλοι για την καταπολέμηση της διάδοσης και αντιμετώπισης του Covid-19.

Η συγκινητική αυτή προσφορά, πέραν της ουσιαστικής της χρηστικότητας,  είχε και συμβολικό χαρακτήρα για το προσωπικό του Νοσοκομείου, το οποίο ενισχυμένο από την υποστήριξη που εισέπραξε, εργάστηκε με δύναμη και θέληση στο βωμό του καθήκοντος για να ξεπεράσουμε και αυτό τον σκόπελο.

Εκτιμώντας πλέον ψύχραιμα, την κατάσταση, πιστεύουμε ότι βγήκαμε πιο δυνατοί, αφού βελτιώσαμε την επιχειρησιακή μας ετοιμότητα και εισπράξαμε αλληλεγγύη, ανωτερότητα και ανθρωπιά από αυτούς που στάθηκαν έμπρακτα στο πλευρό μας,

Απευθύνουμε λοιπόν σήμερα τις ευχαριστίες σε όσους δωρητές προσέφεραν ιατρονοσηλευτικό εξοπλισμό και υλικά ατομικής προστασίας. Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν λίστες με τους δωρητές φαρμακευτικού υλικού, τροφίμων, χρηματικών ποσών και υπηρεσιών.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ !

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του

Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Ν. Καστοριάς

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΧΑΤΣΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

ΔΩΡΗΤΕΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΕΩΝ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ «Η ΟΜΟΝΟΙΑ»

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Ι.ΑΖΕΜΟΠΟΥΛΟΣ-Γ.ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ «EMFASI PELLE»

ΑΝΩΝΥΜΟΠΟΙΗΣΗ Τ.Δ.

ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ «MEDIPRIME»

Back to top button