ΑθλητικάΚαστοριάΠρόσωπα

Συνέντευξη με την Ελένη Μάρκου για τη μεταγραφή της στη Bundesliga

Ελένη Μάρκου, η Καστοριανή αθλήτρια που στα 25 της χρόνια βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας της. Έχουμε τη ευχάριστη θέση να την καλωσορίσουμε στην ιστοσελίδα  enimerosou.gr σε μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης με τον Πέτρο Πρωτόγερο:

Ελένη πλέον σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, στη Bundesliga και με τη φανέλα της Έσσεν. Πως αισθάνεσαι;

Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη και δικαίωση κατά κάποιον τρόπο για όλους τους κόπους και τις θυσίες μου τόσα χρόνια, για όλες τις ώρες που δούλεψα και το κυριότερο για τους κόπους των γονέων μου. Είναι κάτι πρωτόγνωρο όλο αυτό, είμαι μέλος πλέον μια πολύ αναγνωρίσιμης ομάδας που πάντα έχει υψηλές προσδοκίες και στόχους κάθε ποδοσφαιρική σεζόν σε ένα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης αν όχι το καλύτερο .

Πιστεύεις ότι θα χρειαστείς χρόνο για να προσαρμοστείς στη Γερμανία και στις συνθήκες της νέας σου ομάδας;

Το θετικό είναι ότι ήρθα σε μια ομάδα που το περιβάλλον είναι πολύ φιλικό , από την πρώτη στιγμή προπονητής και παίκτριες με έβαλαν στο κλίμα και όλα ήρθαν πιο ομαλά. Το ομαδικό πνεύμα είναι κύριο χαρακτηριστικό εδώ και οι αρχηγοί της ομάδας παίρνουν την ευθύνη να βοηθήσουν. Όσο αφορά την χώρα το μοναδικό πρόβλημα αυτή την στιγμή είναι η γλώσσα όμως είμαι πρόθυμη να μάθω και ήδη έχω ξεκινήσει μαθήματα .

Έχεις κατακτήσει πρωταθλήματα και αφήνεις στο παρελθόν Ελλάδα και Κύπρο με τις φανέλες του ΠΑΟΚ και Apollon Ladies. Ποιος είναι ο προσωπικός σου στόχος στο Έσσεν;

Συνέχεια στο enimerosou.gr

Back to top button