Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Ουρές στο Mediterranean Cosmos (φωτογραφίες – βίντεο)

«Πλημμύρισε» κόσμο το εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, με τους καταναλωτές να σπεύδουν να κάνουν τις αγορές τους μετά τη χαλάρωση των μέτρων στο πλαίσιο του σχεδίου άρσης του καθολικού lockdown.

Η εικόνα στα καταστήματα εδώ και τρεις ημέρες θυμίζει εποχές προ κορωνοϊού, καθώς νέοι και μεγάλοι με σύμμαχο τον καλό καιρό οδηγήθηκαν στο εμπορικό κέντρο για να κάνουν βόλτα, να ψωνίσουν ρούχα, παπούτσια και άλλα είδη της αγοράς.

Οι βιτρίνες των καταστημάτων είναι όλες ανανεωμένες με εμπορεύματα, ενώ σχεδόν σε όλα τα μαγαζιά υπάρχουν και εκπτωτικές προσφορές.

Σε όλα τα καταστήματα τόσο οι υπάλληλοι όσο και οι πελάτες φορούν τις υποχρεωτικές μάσκες προστασίας, ενώ υπάρχουν επίσης αντισηπτικά για τους καταναλωτές. Μάλιστα, λόγω της μαζικής προσέλευσης του κόσμου σχηματίζονται ουρές, με τους υπαλλήλους των καταστημάτων να καθοδηγούν τους πολίτες για την αποφυγή συνωστισμού.

Ιδιοκτήτες και υπάλληλοι δηλώνουν αισιόδοξοι ότι ο κόσμος θα επιστρέψει στην αγορά βλέποντας από την πρώτη ημέρα κιόλας ότι αρκετοί είναι οι Θεσσαλονικείς που «ξεσκάνε» με τη βόλτα στα μαγαζιά, με πολλούς εξ’ αυτών να κρατούν και σακούλες στα χέρια τους, εικόνα που λόγω του αυστηρού lockdown έκανε μήνες μέχρι να ξαναεμφανιστεί.

Δείτε τις εικόνες του ThessToday.gr:

thesstoday.gr

Back to top button