Με πολύ μεγάλη επιτυχία το «10ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας Καστοριάς» (βίντεο)

Την εκδήλωση παρακολούθησαν περισσότερα από 300 άτομα

Την Πέμπτη 15 Απριλίου 2021 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 10ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας Καστοριάς την διεξαγωγή του οποίου ανέλαβε η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσής Δυτικής Μακεδονίας μέσω του Πόλου Εκπαιδευτικής Καινοτομίας ΤΠΕ Καστοριάς σε συνεργασία με τον Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου Πληροφορικής Δυτικής Μακεδονίας. Το Φεστιβάλ διεξάγεται πανελλαδικά το διάστημα 13 με 18 Απριλίου 2021 σε διάφορες πόλεις-κόμβους.

Στο πλήρως διαδικτυακό φετινό Φεστιβάλ στην πόλη της Καστοριάς συμμετείχαν 22 σχολικές ομάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν και να παρουσιάσουν τις ψηφιακές τους εργασίες που με τόσο μεράκι δημιούργησαν. Την εκδήλωση παρακολούθησαν περισσότερα από 300 άτομα.

Συγχαίρουμε θερμά τους μαθητές μας που με τα εξαιρετικά τους έργα έδωσαν ζωντάνια στο Φεστιβάλ, τους εκπαιδευτικούς μας που η συμβολή και ο ρόλος τους είναι καθοριστικοί παράγοντες στην επιτυχή δημιουργία των έργων αλλά και τους γονείς που είναι  αρωγοί στις προσπάθειες των παιδιών τους!

 

 

 

 

 

 

 

shares