Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

«Ζήσε το τώρα»: Νέα ταινία μικρού μήκους από νέους του Άργους Ορεστικού (βίντεο)

https://www.ditikostipos.gr/wp-content/uploads/2021/05/poster.jpg

Εδώ και πολλούς μήνες, νέα παιδιά από το Άργος Ορεστικό, έχουν δημιουργήσει την FilmsOrestikoTeam μέσα από την οποία έχουν βάλει στόχο να δημιουργούν ταινίες και να επικοινωνούν διάφορα σημαντικά θέματα της εποχής και όχι μόνο.
Μετά την πρώτη τους ταινία “Προδοσία”, έρχεται η νέα τους δουλειά, μια ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Ζήσε το τώρα» μέσα από την οποία επιχειρούν να θίξουν ένα ή μάλλον αρκετά σοβαρά θέματα.
Για αυτήν την νέα τους προσπάθεια μας πληροφορούν:
Μετά από πολλούς μήνες από την πρώτη μας ταινία, είμαστε πίσω με την νέα ταινία μικρού μήκους «Ζήσε το τώρα» Για εμάς αυτοί οι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι.. Ότι διαδικασία και σχέδια ξεκινούσαμε σταματούσαν λόγου καραντίνας, όμως μετά από μεγάλη υπομονή και προσπάθεια καταφέραμε αυτό που επιθυμούσαμε. Στην αρχή σαν ομάδα είχαμε στόχο να γυρίσουμε μια ταινία με ένα κοινωνικό μήνυμα και τελικά το κάναμε. Δεν βρήκαμε καλύτερη εποχή απτό να την κάνουμε τώρα με όλα αυτά που περάσαμε και περνούμε. Επιλέξαμε να δείξουμε την αξία της φιλίας και η σημασία της ζωής και βεβαίως το πρωτόγνωρο πράγμα που ζούμε τον τελευταίο καιρό, την πανδημία. Αυτή η πανδημία πέρα από τα αρνητικά που έφερε σε όλο τον κόσμο, μας υπενθύμισε ποια πράγματα έχουν αξία στην ζωή και ότι δεν είναι όλα δεδομένα όσα μας έχουν δοθεί απτήν ζωή. Μέσα από αυτό θα βγούμε πιο δυνατοί. Πιστεύουμε να βρείτε την ταινία μας ενδιαφέρουσα και να αγγίξει τις καρδιές σας.
Ευχαριστούμε

Back to top button