Ελλάδα

Eurovision 2021: Το αγχωτικό “παρασκήνιο” στην εμφάνιση της Στεφανίας (βίντεο)

Μια πολύ διαφορετική εμπειρία είχαν οι θεατές που βρίσκονταν μέσα στο στάδιο Ρότερνταμ Αχόι και παρακολουθούσαν την εμφάνιση της Στεφανίας Λυμπερακάκη από κοντά

Η Στεφανία Λυμπερακάκη τραγούδησε το “Last Dance” στον διαγωνισμό της Eurovision 2021 και κατάφερε να κατακτήσει την 10η θέση για την Ελλάδα, με την εκπληκτική φωνή της αλλά και με τα εντυπωσιακά εφέ.
Η Πράσινη Οθόνη (Green Screen) που χρησιμοποιήθηκε στην Ελληνική συμμετοχή ήταν μια ευρηματική ιδέα που φέρει την σκηνοθετική σφραγίδα του Φωκά Ευαγγελινού.
Η ιδέα του σκηνοθέτη ήταν να μοιάζει η εμφάνιση σαν ένα live βίντεο κλιπ και πράγματι πέτυχε, αν κάποιος την παρακολουθούσε από την τηλεόραση του σπιτιού του. Η εμπειρία όμως του συγκεκριμένου θεάματος από κοντά διέφερε κατά πολύ από αυτή που προβλήθηκε στην τηλεόραση.
Η ελληνική συμμετοχή ήταν εξίσου εντυπωσιακή και από κοντά, όμως αρκετά διαφορετική, ενώ πολλοί Έλληνες που βρέθηκαν μέσα στο στάδιο στάδιο Ρότερνταμ Αχόι την περιέγραψαν ως μια πολύ “αγχωτική” εμπειρία.

@tomasxxtheodΠάρτε μια γεύση από το τι γινόταν στο background!! Τέρμα αγχωτικό! Απλά Respect σε όλο το team!! 😳 ##fyp ##foryou ##foryoupage ##esc2021 ##eurovision2021♬ πρωτότυπος ήχος – tomasxxtheod


news247.gr

Back to top button