Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Ο Ζήσης Πετκανάς επιλέγει τα 5+1 πιο αγαπημένα του άλμπουμ

zisis21
 O ιδρυτής και μπροστάρης του υπέρ-διαδικτυακού Rock Overdose, Ζήσης Πετκανάς, διάλεξε πέντε αγαπημένα Μέταλ άλμπουμ και μοιράζεται μαζί μας τους λόγους που υποδηλώνουν τη λατρεία του γιατο καθένα. Μας υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει με ένα εντελώς διαφορετικό Fab Five και – πιστέψτε μας – θα είναι σίγουρα αποκαλυπτικό. Έχουν υπάρξει κουβέντες και εκμυστηρεύσεις από τις δυο πλευρές, εκείνου και ημών και θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα είναι άκρως ενδεικτικό. Προς το παρόν, διαβάζουμε και μμμ… τι έχουμε εδώ;
Στην παρακάτω λίστα σας παραθέτω τα 5+1 πιο αγαπημένα μου άλμπουμ. Δύσκολη η απόφαση βέβαια για το ποια θα συμπεριλάβω στην πεντάδα… Κριτήριο η αγάπη μου και οι συναισθηματικές μου στιγμές.
somewhereintime21
Γιατί ήταν η πρώτη μου επαφή με τους IRON MAIDEN και τον δίσκο τον είχα πραγματικά λιώσει να τον ακούω. Ένα αριστουργηματικό άλμπουμ που ακούω άνετα ολόκληρο μέχρι και σήμερα!
ACCEPT – Hungry Years
hungryyears21
Γιατί ήταν η πρώτη κασέτα εταιρείας που άκουσα από τον metal χώρο και ειδικά οι πρώτες νότες με την τσιρίδα του UDO στο “Fast As A Shark” ήταν το πρώτο πράγμα που άκουσα από το metal γενικότερα.
QUEENSRYCHE – Operation: Mindcrime
mindcrime21
Γιατί είναι το καλύτερο concept άλμπουμ στη metal μουσική και ένα από τα καλύτερα γενικότερα. Απλά το λατρεύω!
AC/DC – The Razors Edge
razorsedge21
Γιατί ήταν ο πρώτος δίσκος που αγόρασα και γιατί το βίντεο του “Thunderstruck” με είχε εντυπωσιάσει. Και γιατί αγαπάω AC/DC!
METALLICA – Metallica (Black Album)
blackalbum21
Γιατί ήταν το άλμπουμ που περίμενα με πολύ μεγάλη προσμονή και δεν με απογοήτευσε!
Honorary mention: PARADISE LOST – Draconian Times
draconian21
Γιατί είναι αριστούργημα και δεν θα μπορούσα να το αφήσω με τίποτα έξω από τη λίστα με τα αγαπημένα μου άλμπουμ!
Μαίρη Ζαρακοβίτη
Φωτο: Νικόλαος Πισμίχος

Back to top button