Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΟΔΟΣ

Ώρα για δουλειές

Εκτός από την μελέτη ανάπλασης επί Ιωάννη Τσαμίση (προφανώς για έργα συντήρησης) ενός λογικού ύψους 100.000 ευρώ, όλοι οι υπόλοιποι στόχοι, με πιο χαρακτηριστικό και χωρίς δικαιολογία αυτό της σημερινής προμελέτης ανάπλασης των 4.250.000 ευρώ είναι σχέδια που προκαλούν ερωτηματικά, σχέδια προκλητικά.
Διαβάστε επίσης:
ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α. ΔΑΟΥΤΟΠΟΥΛΟΥ:
Αντιοξειδωτικά και φρούτα
Για εμάς τους Καστοριανούς ή μάλλον για τους παππούδες μας και τις γιαγιάδες μας το πρώτο φρούτο που φιγουράρει στον πίνακα απολάμβανε μεγάλης εκτίμησης. 
ΙΩΑΝΝΗ ΣΚΟΡΔΑ:
Αγαπητή ΟΔΟΣ
Εξάλλου ήταν ο ίδιος που προεκλογικά διατυμπάνιζε στους εναγκαλιστές του το τσιτάτο «καλύτερα να εκλεγώ εγώ παρά η τραπεζική αντίπαλος». 
ΜΑΡΙΑΣ ΤΣΑΜΗ:
Της μπάμπως το «γιατί»
Θυμάμαι την πρώτη φορά που την αντάμωσα. Στεκόταν στην αυλή και έκανε τη «μαγγανεία» στην κυρά Μάρω, τη γειτόνισσα. Η φουκαριάρα έχασε στεφάνι και παιδί σ’ ένα βράδυ.
Λόγος & Αντίλογος
ΝΙΚΟΥ ΠΡΩΪΟΥ:
Γίνεται να αντέξεις, όποιος κι αν είσαι, το κράξιμο του τέως πρωθυπουργού;
ΣΙΜΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΔΗ:
Για το ακροδεξιό φαινόμενο στη Γερμανία
Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την ασφάλεια της Γερμανίας παραμένει η ακροδεξιά. 
ΓΙΩΡΓΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ:
Πώς οι ΗΠΑ ευνοούν πάντοτε την Τουρκία σε βάρος της Ελλάδος
Προσφάτως η Ελλάς προσέφερε στις ΗΠΑ σχεδόν όλη την επικράτειά της σαν μια ενιαία αμερικανική βάση, χωρίς να λάβει κανένα αντάλλαγμα.
ΟΔΟΣ:
Η πόλις
Η «πόλη» τελικά δεν τίμησε πολλούς συγγραφείς που ανεξήγητα εξαιρέθηκαν. Κι αυτό προκάλεσε ερωτηματικά όπως και αντίστοιχα αισθήματα. 
-Διαξιφισμοί
 
-Ίων Δραγούμης: Τα «κρυμμένα» ημερολόγια
 
-«Το δάκτυλο δείχνει το φεγγάρι και ο χαζός…»
…κι άλλα.
Πέμπτη 8.7.2021 | 1087