ΑθλητικάΚαστοριά

2 τελικοί για τα πληρώματα του Ν.Ο.Κ. την πρώτη μέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Μεγάλη ημέρα η αυριανή για τα Καστοριανά κουπιά – Συμμετοχές του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς στο πρόγραμμα της Πέμπτης 

Με 2 εισόδους σε μεγάλους τελικούς και 1 είσοδο σε ημιτελικούς ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κωπηλασίας στην Καστοριά.

Ποιο συγκεκριμένα στους μεγάλους τελικούς της Πέμπτης προκρίθηκαν το πλήρωμα του τετραπλού σκιφ κορασίδων με τις Παραρά Ζωή, Δημητρίου Αρχοντία, Τοκατλίδου Αθηνά και Ζαραμπούκα Δήμητρα, καθώς και το τετραπλό σκιφ παίδων με τους Τσάτσο Μάκη, Ντίκο Αντώνη, Μπέλλο Αλέξανδρο και Μιχαλίτση Νίκο.

Στον ημιτελικό του αγωνίσματος του σκιφ κορασίδων προκρίθηκε η Νάτσιουλα Ελένη, που θα αγωνιστεί νωρίς το πρωί της Πέμπτης για την είσοδό της επίσης στον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος.

Τέλος, λίγο πριν την είσοδο στον ημιτελικό της Πέμπτης έφτασε στο αγώνισμα του σκιφ παίδων ο Τογκαρίδης Λουκάς, ο οποίος για πολύ λίγο δεν τα κατάφερε, κάνοντας όμως εξαιρετική κούρσα.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης για την κατηγορία παίδων/κορασίδων για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Ν.Ο.Κ. είναι το εξής:

2ος ημιτελικός σκιφ κορασίδων

Νάτσιουλα Ελένη, διαδρομή 5, ώρα 7:51 (οι 3 πρώτες βάρκες στον αγώνα θα αγωνιστούν στον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος στις 9:00, ενώ οι 3 τελευταίες στον μικρό τελικό στις 8:55)

1ος τελικός (για τις θέσεις 1-6 του αγωνίσματος) της δικώπου άνευ (2-) κορασίδων

Μόσχου Ιωάννα, Γιαννηκότσιου Θωμαή, διαδρομή 2, ώρα 8:50

1ος τελικός (για τις θέσεις 1-6 του αγωνίσματος) του τετραπλού σκιφ κορασίδων

Παραρά Ζωή, Δημητρίου Αρχοντία, Ζαραμπούκα Δήμητρα, Τοκατλίδου Αθηνά, ώρα 9:10

1ος τελικός (για τις θέσεις 1-6 του αγωνίσματος) της τετρακώπου παίδων

Καπετανόπουλος Χρήστος, Γεωργίου Γιώργος, Φωτιάδης Πάνος, Προκοπίδης Αργύρης, διαδρομή 4, ώρα 10:00

1ος τελικός (για τις θέσεις 1-6 τις θέσεις 1-6 του αγωνίσματος) του τετραπλού σκιφ παίδων

Τσάτσος Μάκης, Ντίκος Αντώνης, Μπέλλος Αλέξανδρος, Μιχαλίτσης Νίκος, ώρα 10:10

2ος προκριματικός του σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών

Αναστασιάδου Ευαγγελία, διαδρομή 1, ώρα 11:07 (η πρώτη βάρκα περνάει στον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος, ενώ οι υπόλοιπες 5 θα συμμετέχουν στον αυριανό επαναληπτικό)

1ος προκριματικός σκιφ ανδρών

Χρήστου Κωστής, διαδρομή 4, ώρα 11:42 (η πρώτη βάρκα περνάει στον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος, ενώ οι υπόλοιπες 5 θα συμμετέχουν στον επαναληπτικό)

1ος προκριματικός διπλό σκιφ γυναικών

Αναστασιάδου Ευαγγελία, Νάτσιουλα Στέλλα, διαδρομή 4, ώρα 11:56 (οι 2 πρώτες βάρκες περνάνε κατευθείαν στον μεγάλο τελικό, ενώ οι βάρκες στις θέσεις 3 έως και 5 θα συμμετέχουν στον επαναληπτικό)

1ος προκριματικός σκιφ νέων ανδρών (κάτω των 23 ετών)

Χρήστου Κωστής, διαδρομή 4, ώρα 17:30 (η πρώτη βάρκα περνάει στον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος, ενώ οι βάρκες στις θέσεις 2 έως και 4 θα συμμετέχουν στον επαναληπτικό)

1ος προκριματικός διπλό σκιφ εφήβων

Γεωργίου Γιώργος, Καπετανόπουλος Χρήστος, διαδρομή 4, ώρα 18:05 (η πρώτη βάρκα περνάει στον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος, ενώ οι υπόλοιπες 5 θα συμμετέχουν στον επαναληπτικό)

2ος προκριματικός διπλό σκιφ εφήβων

Κωνσταντίνου Θανάσης, Τογκαρίδης Λουκάς, διαδρομή 6, ώρα 18:12 (η πρώτη βάρκα περνάει στον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος, ενώ οι υπόλοιπες 5 θα συμμετέχουν στον επαναληπτικό)

1ος προκριματικός διπλό σκιφ νεανίδων

Γιαννηκότσιου Θωμαή, Νάτσιουλα Στέλλα, διαδρομή 5, ώρα 18:33 (οι πρώτες 2 βάρκες περνάνε στο μεγάλο τελικό του αγωνίσματος, ενώ οι βάρκες στις θέσεις 3 έως και 5 θα συμμετέχουν στον επαναληπτικό)

3ος προκριματικός σκιφ εφήβων

Χρήστου Κωστής, διαδρομή 6, ώρα 19:01 (οι πρώτες 2 βάρκες περνάνε στον ημιτελικό, ενώ οι υπόλοιπες 4 στον επαναληπτικό)

1ος προκριματικός τετραπλό σκιφ εφήβων

Μιχαλίτσης Νίκος, Βούλτσιος Γιώργος, Ντίκος Αντώνης, Τσάτσος Μάκης, διαδρομή 4, ώρα 19:08 (η πρώτη βάρκα περνάει κατευθείαν στο μεγάλο τελικό, ενώ οι υπόλοιπες στον επαναληπτικό)

Μεγάλη ημέρα η αυριανή λοιπόν για τα Καστοριανά κουπιά, με συμμετοχές τουλάχιστον σε 4 μεγάλους τελικούς, με προοπτικές και για άλλες εισόδους. Να ευχηθούμε και η αυριανή ημέρα να εξελιχθεί το ίδιο καλά με τη σημερινή, η οποία οργανωτικά και σε επίπεδο συμμετοχών ήταν εξαιρετική. Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά και όλα τα πληρώματα. Να τονιστεί πως στους αυριανούς τελικούς, αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους μεγάλους τελικούς των διαφόρων αγωνισμάτων οι απονομές θα διεξάγονται μπροστά από τον πύργο τερματισμού ακριβώς μετά το τέλος του εκάστοτε τελικού.

 

Back to top button