ΕκδηλώσειςΚαστοριά

“Duende Jazz Orchestra Feat Lina Spanidou”: Σήμερα συναυλία με ελεύθερη είσοδο

Απόψε έχει “Μουσική Βραδιά”: Duende Jazz Orchestra Feat Lina Spanidou, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Καστοριάς.
Συμμετέχουν οι μουσικοί: Γιάννης Οικονομίδης τρομπέτα, Μάκης Στεφανίδης κιθάρα, Λάκης Τζημκας κοντραμπάσο και Αλέξανδρος Σπανίδης τύμπανα
Αυλή Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα (αρχοντικό Πηχεών συνοικία «Ντολτσό»), ώρα 9:00 μ.μ. – Διάρκεια 2 ώρες (χωρίς διάλειμμα), τηρουμένων όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων που προβλέπονται από τις Αποφάσεις των αρμοδίων αρχών. Σίσοδος ελεύθερη

H Λίνα Σπανίδου τραγουδάει εδω και 15 χρόνια. Αν και η επαγγελματική της δραστηριότητα είναι η ιατρική αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στην ασχολία της με την jazz, soul, funk & rock μουσική!!!
Έχει συνεργαστεί σχεδόν με όλους τους μουσικούς της Θεσσαλονίκης που ασχολούνται με την jazz, παίζοντας μαζί τους σε διάφορες μουσικές σκηνές της πόλης, κυρίως όμως έχει δουλέψει πολλά χρόνια με τον Oleg Chaly, με τον Μάκη Στεφανίδη, με τον Χρήστο Κασιόλα και είναι lead singer στα συγκροτήματα Analog six και Breeze.
Επίσης έχει συμμετάσχει στην ηχογράφηση της rock όπερας Alexander του Κώστα Αθυρίδη . Είναι αυτοδίδακτη όσον αφορά το τραγούδι.

Back to top button