ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Survivor games στην Καστοριά με τον Στέλιο Κρητικό

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν 3 ώρες ως… Survivors, με παρουσιαστή-εμψυχωτή τον πρώην παίκτη του γνωστού reality show, Στέλιο Κρητικό, ο οποίος οργώνει την Ελλάδα με το γιο του για να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του στον στίβο της μάχης με μια φουσκωτή πισίνα…
21 Αυγούστου στο δασάκι της Μεσοποταμίας και 22 Αυγούστου στην Καστοριά.
Και πολύ καλά κάνει, δηλαδή, αφού καταφέρνει να κλείσει παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα, εξαργυρώνοντας τη φήμη που του έδωσε η εμπειρία του αυτή.
Ο Αντιδημάρχος Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Πέτρος Δοκόπουλος, «πέρασε» από την Οικονομική επιτροπή τη δαπάνη 7000€ για να μπορέσουν να μυηθούν κάποιοι μικροί επίδοξοι Καστοριανοί survivors, στα σκληρά αγωνίσματα.
Με μια μικρή αναζήτηση στη google, θα δείτε ότι είναι εξαιρετικά δημοφιλής  θεματολογία για παιδικά parties στη φύση κατά τους Καλοκαιρινούς μήνες.
Εδώ, όμως, θα έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε έναν πρώην παίκτη του Survivor, ως εμψυχωτή.
Να υπενθυμίσουμε ότι η συναυλία του Μ. Χατζηγιάννη που συγκέντρωσε όλη την Καστοριά, κόστισε 6000€ και θεωρήθηκε ακριβή, αν και πλήρωνε το INTERREG…
Η απόφαση στη Διαύγεια εδώ

ΘΕΜΑ 1ο: «Εξειδίκευση πίστωσης δαπανών για τις αθλοπαιδίες με τίτλο SURVIVOR GAMES» »
Αριθμός απόφασης 223/2021
Ο Προεδρεύων εισηγούμενος το ανωτέρω θέμα έθεσε υπόψη των μελών της Οικονομικής Επιτροπής τη με αριθμ. πρωτ. 498/29-06-2021 εισήγηση του Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Πέτρου Δοκόπουλου, η οποία έχει ως εξής:
«Θέμα: «Εξειδίκευση πίστωσης δαπανών για τις αθλοπαιδίες με τίτλο SURVIVOR GAMES»

Ο Δήμος Καστοριάς – Αντιδημαρχία Αθλητισμού, μετά τη μακρά περίοδο απομάκρυνσης των παιδιών από κάθε είδους αθλητική δραστηριότητα ,διοργανώνει 2 εκδηλώσεις αθλοπαιδιών στην Μεσοποταμία και την Καστοριά αντίστοιχα:
Το Σάββατο 21 Αυγούστου, η εκδήλωση αναβίωσης και δράσης μέσα από επαγγελματικούς στίβους
μάχης του παιχνιδιού SURVIVOR με παρουσιαστή τον Στέλιο Κρητικό, διάρκειας 3 ωρών, θα πραγματοποιηθεί στο Δασάκι της Μεσοποταμίας
Την Κυριακή 22 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η ίδια εκδήλωση στην Καστοριά.
Η κοστολόγηση των 2 εκδηλώσεων συνολικά είναι 7.000,00€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.)
Και περιλαμβάνει αμοιβές, πλήρη ηχοφωτιστική κάλυψη, μεταφορικά και διαμονή.
Κατόπιν των ανωτέρω:

Εισηγούμαι
Την εξειδίκευση της εγκεκριμένης πίστωσης συνολικού ποσού 7.000,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, σε βάρος του Κ.Α 15.6472.00 “Έξοδα Αθλητικών Δραστηριοτήτων” οικονομικού έτους 2021, και ειδικότερα:
– ποσού 7.000,00€ για τις αμοιβές, την μεταφορά τη διαμονή και την ηχοφωτιστική κάλυψη.
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 21 Αυγούστου και την Κυριακή 22 Αυγούστου, ή όποιες ημερομηνίες καθοριστούν μετά από αναβολή λόγω κυβερνητικών απαγορεύσεων, πανδημίας, δυσμενών καιρικών συνθηκών, τεχνικών προβλημάτων, ανωτέρω βία κ.α.» Στη συνέχεια ο Προεδρεύων, κάλεσε τα μέλη της Οικονομικής Eπιτροπής να αποφασίσουν σχετικά.

Η Οικονομική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη τα παραπάνω, τις διατάξεις τις διατάξεις του άρθρου 72 του Ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, του Ν. 4412/2016 και έπειτα από διαλογική συζήτηση

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ
Εγκρίνει την εξειδίκευση πίστωσης συνολικού ποσού 7.000,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, σε βάρος του Κ.Α: 15.6472.00 με τίτλο: ΄΄ Έξοδα Αθλητικών Δραστηριοτήτων΄΄ οικονομικού έτους 2021, για τις αμοιβές, τη μεταφορά, τη διαμονή και την ηχοφωτιστική κάλυψη, που αφορούν τις δύο εκδηλώσεις αθλοπαιδιών, στις 21 και 22 Αυγούστου 2021, στην Κ. Μεσοποταμίας και στην Κ. Καστοριάς με τίτλο «SURVIVOR GAMES», όπως αυτή αναφέρεται στο εισαγωγικό μέρος της παρούσης.

Γίνεται μνεία ότι ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αθανάσιος Ευαγγέλου ψήφισε ΟΧΙ με την επισήμανση:
“Δεν είναι δυνατόν την ώρα που ο Δήμος μας δίνει το πραγματικό survivor για να επιβιώσει, να σπαταλούνται χρήματα για «παρακμιακού» τύπου εκδηλώσεις. Τα 7000 ευρώ εφόσον υπάρχουν θα μπορούσαν να «επενδυθούν» από το Δήμο μας σε ανάλογες αθλοπαιδίες που έχουν συνάφεια με τη λίμνη και το φυσικό περιβάλλον μας, αναδεικνύοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της περιοχής μας που είναι και το ζητούμενο.”

aboutkastoria.gr

Back to top button