ΑθλητικάΚαστοριά

Δύο αθλητές του ΝΟΚ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων

Μία ακόμα τεράστια επιτυχία για αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς. Στους σημερινούς αγώνες αξιολόγησης (trials) που διεξήχθησαν στην Καστοριά, ο Χρήστου Κωστής και η Νάτσιουλα Στέλλα κατάφεραν να βρεθούν στη δεύτερη θέση των αγωνισμάτων που αγωνίστηκαν (σκιφ) και να πάρουν δύο από τα εισιτήρια της Εθνικής ομάδας κωπηλασίας, προκειμένου να συμμετάσχουν στο επερχόμενο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων, που θα διεξαχθεί στο Πλόβντιφ της Βουλγαρίας από τις 11 έως τις 15 Αυγούστου. Οι 3 πρώτοι από κάθε αγώνισμα (σκιφ και δίκωπος) πήραν το εισιτήριο για την Εθνική ομάδα.

Οι δύο σπουδαίοι αθλητές του Ν.Ο.Κ. ενσωματώθηκαν στο προπονητικό κοινόβιο που ξεκινά από σήμερα κιόλας και θα διεξαχθεί στην πόλη της Καστοριάς. Να τονιστεί πως ξαναδιεξάγεται κοινόβιο προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας κωπηλασίας μετά από απουσία δύο περίπου χρόνων, λόγω της πανδημίας, γεγονός που χαροποιεί ιδιαίτερα όλη την πόλη της Καστοριάς.

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς συγχαίρει θερμά τους δύο του αθλητές και τους εύχεται να έχουν πάντα υγεία κι επιτυχίες στην αθλητική τους σταδιοδρομία.

Ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς έχει πλέον 3 αθλητές του στους χώρους της Εθνικής ομάδας (Αναστασιάδου, Χρήστου, Νάτσιουλα) κι ευελπιστεί στους αγώνες αξιολόγησης για την Εθνική ομάδα που θα πάρει μέρος στο Βαλκανικό πρωτάθλημα και θα διεξαχθούν και πάλι στη λίμνη της Καστοριάς στις 22 Αυγούστου να έχει κι άλλους αθλητές κι αθλήτριες που θα φορέσουν το εθνόσημο στο στήθος, αποδεικνύοντας τη σπουδαία δουλειά που γίνεται στον Όμιλο και τις επιτυχίες που γίνονται πραγματικότητα μέρα με τη μέρα.

Back to top button