Καστοριά

Τοιχιό: Χοροστατούντος του Μητροπολίτη Γρεβενών η τέλεση του Μικρού Παρακλητικού κανόνα προς Την Υπεραγία Θεοτόκο

Με την δέουσα εκκλησιαστική λαμπρότητα και τάξη που αρμόζει στο πρόσωπο Της Υπεραγίας Θεοτόκου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ, Τοποτηρητής της Ιεράς μας Μητροπόλεως, βρέθηκε στον Ιερό μας Ναό, την Δευτέρα 9 Αυγούστου, προκειμένου να τελέσει τον Μικρό Παρακλητικό κανόνα προς Την Υπεραγία μας Θεοτόκο, στα πλαίσια του εορτασμού του Ιερού μας Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Τοιχιού.

Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκαν ο Προϊστάμενος του Ιερού ναού Αρχιμ. Ιάκωβος Πνευμονίδης καθώς και ο συνταξιούχος εφημέριος του Ναού π. Αργύριος Μόσχος και ιερείς από τις γειτονικές ενορίες μας.

Στην Ιερά Παράκληση παρεβρέθησαν η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κ. Αικατερίνη Πηγατσιώτη καθώς και πλήθος κόσμου που έδειξε για μια ακόμη φορά την ευλάβειά του προς το πρόσωπο της Παναγίας μας.

Θα ήταν παράληψη να μην αναφέρουμε και την προσφορά του Λαογραφικού Συλλόγου Γυναικών του χωριού μας που ασχολήθηκε με την διακονία των νηστήσιμων εδεσμάτων τα οποία προσφέρθηκαν στον Σεβασμιώτατο και σε όλους τους  ευλαβείς χριστιανούς και ενορίτες.

Back to top button