Καστοριά

Αυτισμός Καστοριάς: Δροσιά και ξεγνοιασιά με ποδήλατο στη λίμνη (φωτο)

Μιας και ο υδράργυρος έφτασε στα ύψη και επειδή θάλασσα δεν έχουμε, αδράξαμε την ευκαιρία να δροσιστούμε στη όμορφη λίμνη μας!
Το Θαλάσσιο Ποδήλατο απευθύνεται σε άτομα όλων των ηλικιών. Αποτελεί ιδανική επιλογή για μια ξεχωριστή βόλτα με υπέροχη θέα. Ταυτόχρονα προσφέρει την καλύτερη διασκέδαση αφού ανεβαίνοντας τα σκαλοπάτια της τσουλήθρας τα παιδιά απολαμβάνουν βουτιές κατευθείαν στο νερό.
Το Θαλάσσιο Ποδήλατο συνδυάζει διασκέδαση και γυμναστική ενισχύοντας την καρδιοαναπνευστική λειτουργία, την άμυνα του οργανισμού, τον συντονισμό και την ενδυνάμωση των άκρων.
Ευχαριστούμε θερμά τον Θοδωρή Νόνα και την Adventure Kastoria για την όμορφη εμπειρία που μας χάρισε!
~
Το Κέντρο Ημέρας για παιδιά, εφήβους και ενήλικες στο φάσμα του αυτισμού είναι μία δομή της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό-ΔΑΔ. Ν. Καστοριάς. Εποπτεύεται από τη Δ/νση Ψυχικής Υγείας του Υπ. Υγείας και παρέχει ολοκληρωμένη θεραπευτική παρέμβαση σε παιδιά, εφήβους και νέους στο φάσμα του αυτισμού.
Η Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό-ΔΑΔ. Ν. Καστοριάς είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο που ιδρύθηκε το 2006 από γονείς, φίλους και εθελοντές των ατόμων με αυτισμό. Διοικείται σε αποκλειστικά εθελοντική βάση από πενταμελές συμβούλιο.

Back to top button