Κόσμος

Ιταλία: Κερδίζει 500.000 ευρώ στο «Ξυστό» και ο καταστηματάρχης της το κλέβει!

Ένα παράλογο γεγονός συνέβη το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή Materdei της Νάπολης. Μία ηλικιωμένη κυρία αγόρασε 2 κουπόνια “Gratta e Vinci” (τα Ιταλικά «Ξυστό») σε τοπικό καπνοπωλείο, και μόλις «έξυσε» το δεύτερο κουπόνι, φάνηκε πως είχε κερδίσει το τεράστιο ποσό των 500.000 ευρώ.

Η κυρία ζήτησε στον υπάλληλο να επικυρώσει τα κέρδη μέσω ειδικής συσκευής. Αυτός, στη συνέχεια, παρέδωσε το κουπόνι για περαιτέρω επιβεβαίωση σε έναν από τους ιδιοκτήτες που βρισκόταν στην πίσω αίθουσα. Ο άνδρας, όμως, δεν βγήκε ποτέ, αφού … έφυγε με το μηχανάκι του, παίρνοντας μαζί του το … μαγικό κουπόνι!

Σύμφωνα με τα Ιταλικά ΜΜΕ, ο ιδιοκτήτης-κλέφτης δεν έχει ακόμη εντοπιστεί, ενώ οι Καραμπινιέροι της περιοχής Stella της Νάπολης συνεχίζουν τις έρευνες. Δυστυχώς δεν υπήρξε ο χρόνος για την σχεδόν 70χρονη γυναίκα για να κάνει φωτοτυπία του τυχερού κουπονιού, οπότε τα Ιταλικά Κρατικά Μονοπώλια, τα οποία είναι υπεύθυνα για την έκδοση των “Gratta e Vinci” αναγκάστηκαν να αναστείλουν την ισχύ ολόκληρου του μπλοκ από το οποίο προήλθαν οι κάρτες που αγόρασε η γυναίκα.

Παρόλα αυτά, τονίζουν τα Ιταλικά ΜΜΕ, η ηλικιωμένη γυναίκα στο τέλος θα λάβει τα κέρδη της μόλις συλληφθεί ο δράστης, εφόσον όλα του τα στοιχεία είναι στην κατοχή των αρμόδιων αρχών.

Κρίστιαν Μαυρής / ertnews.gr

Back to top button