Σχεδόν 35.000.000 ψήφισαν την Μήλο ως το καλύτερο νησί (βίντεο)

«Το καλύτερο νησί της Ευρώπης έχει εκπληκτικές λευκές πέτρινες παραλίες και μερικά από τα πιο τυρκουάζ νερά στον κόσμο». Με αυτόν τον τίτλο το διάσημο περιοδικό Travel and Leisure απευθύνθηκε προ 6ημέρου στους αναγνώστες του, προβάλλοντας την μοναδική ομορφιά της Μήλου.

Μοναδικό ακόμη και σε σχέση με τα πιο γνωστά και μεγαλύτερα νησιά των Κυκλάδων, μια οπτική ουτοπία, μικροσκοπικό όσο ένα pixel στο ραντάρ ψηφίστηκε ως το καλύτερο νησί στον κόσμο από τους αναγνώστες του Travel + Leisure.

«Είμαστε υπερήφανοι για την ανάδειξη της Μήλου ως πρώτου νησιού» σημειώνει ο δήμαρχος Μανώλης Μικέλης. Η φιλοξενία είναι χαρακτηριστικό των νησιών των Κυκλάδων, αλλά αυτό συνδυάζεται με τις ιδιαιτερότητες της Μήλου, για να θεωρείται τόσο αγαπητός προορισμός.

Σημειώνεται ότι το περιοδικό προβάλλει εκείνα τα μέρη, που οι αναγνώστες του κρίνουν ως τα καλύτερα. Διενεργούν έρευνα για να σταθμίσουν τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες σε όλο τον κόσμο – να μοιραστούν τις απόψεις τους για τα κορυφαία ξενοδοχεία, θέρετρα, πόλεις, νησιά, κρουαζιερόπλοια, ιαματικά λουτρά, αεροπορικές εταιρείες και πολλά άλλα. Τα κορυφαία επιβραβεύονται  από τους ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο, όπως συνέβη και το 2021. Την Μήλο ανέδειξαν ως το ωραιότερο νησί το 95,5% από περίπου 35 εκατομμύρια αναγνώστες και διαδικτυακούς χρήστες του περιοδικού.

ΑΠΕ