ΑθλητικάΚαστοριά

Ο Ηλίας με το …”μαγικό παπούτσι”


Μια εξαιρετική παράσταση, σαν και δαύτες που δίνει ο πατέρας του Βασίλης, γενικός αρχηγός και έφορος του παιδικού και εφηβικού τμήματος του Α.Σ. Καστοριάς ΑΡΟΣΙΣ, με τον τοπικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Σπασμένο Ρόδι», έδωσε την περασμένη Κυριακή στη «σκηνή» του Κλειστού Γυμναστηρίου «Δημήτρης Διαμαντίδης» ο Ηλίας Παπαδημητρίου, που δικαίως στο τέλος του ματς χειροκροτήθηκε από το φιλοθεάμον κοινό της πόλεως που βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου να την παρακολουθήσει.
Ο 17χρονος Καστοριανός πλέι μέικερ (1.85 μ.), με πρωταγωνιστικό ρόλο και παρά το νεαρό της ηλικίας του έδειξε «θράσος» και με 11 πόντους και 2 τρίποντα συνέβαλε καθοριστικά στην κατάκτηση της πολύτιμης νίκης κόντρα στους Γαλάζιους, για τη δεύτερη αγωνιστική της Γ’ Εθνικής κατηγορίας του ελληνικού μπάσκετ.
Τούτη ήταν μια εμφάνιση συνέχειας αυτής της πρεμιέρας, όπου με 5 πόντους κόντρα στην Ακαδημία ΔΕΚΑ έδειξε αν μη τι άλλο την πρόθεση και τη διάθεση να «αρπάξει» την ευκαιρία από τα μαλλιά και να «κολυμπήσει» σε βαθιά νερά. Το πακέτο άλλωστε το έχει, καλός σκόρερ και πασέρ είναι, αξιόπιστο μακρινό σουτ διαθέτει, ενώ ξέρει να διαβάζει καλά το παιχνίδι, αυτό που μένει είναι να συνεχίσει να δουλεύει και… το μέλλον του ανήκει.
Νίκος Καραμανλής
Kastoras Basketball

Back to top button